Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

4Video MOV Converter – To MP4

Hledáte nějakou externí aplikaci, která by se dokázala rychle a spolehlivě vypořádat s převedením videa z jednoho formátu do druhého? Přesně pro vás je totiž tím pádem určena aplikace 4Video MOV Converter – To MP4, která si poradí s převodem formátu MOV do MP4, MP4 do MOV a MOV do AVI.

Původní cena: 399 Kč (249 Kč)

PDF Reader/Editor & Converter

Zakoupením apliakce PDF Reader/Editor & Converter získáte perfektní nástroj, který si velice dobře rozumí se soubory datového formátu PDF. Tato aplikace je totiž dokáže velice efektivně upravovat a navíc nabízí řadu dalších vychytávek. Nadále appka dokáže posloužit i jako konvertor, díky čemuž můžete převádět různé dokumenty do formátu PDF či naopak.

Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

SpeakerCalc

Aplikace SpeakerCalc slouží především profesionálům, kteří se zajímají o zvuk a jeho příslušné náležitosti. Tento kalkulátor totiž dokáže velice spolehlivě spočítat například intenzitu zvuku a vykreslit její křivku a spoustu dalších.

Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Antivirus Zap – Virus & Adware

Jak je již z názvu tohoto programu patrné, zakoupením aplikace Antivirus Zap – Virus & Adware získáte profesionální nástroj, který se postará o bezpečnost vašeho Macu. Tento antivirus dokáže kompletně proskenovat disk vašeho zařízení a případně nalézt a odstranit různý malware, adware, spyware a další.

Původní cena: 249 Kč (229 Kč)

WaterMinder

Lidské tělo se ze sedmdesáti procent skládá z vody a pitný režim je jednou z našich nejdůležitějších denních povinností. V dnešní uspěchané době se však na něj velmi často zapomíná a z tohoto důvodu nepijeme tolik vody, kolik bychom měli. Aplikace WaterMinder slouží pro tvorbu přehledů o vašem pitném režimu a zároveň vás několikrát za den upozorní na to, abyste si dali alespoň sklenici vody.

Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Dying Light

Máte v oblibě hry s tématikou zombie apokalyps, v kterých stačí jediná chyba a může být po vás? Pokud ano, možná by vás mohla bavit hra Dying Light, která na vše jde trošku jinak. Zatímco v konkurenčních herních titulech se z vás stává nepřemožitelný hrdiny, který bez problému zneškodní hordy nemrtvých, v Dying Light budete většinu času před nimi utíkat. Výhodou však je, že se váš charakter pyšní zkušenostmi v akrobatickém běhu a parkouru, díky čemuž je hra o poznání zábavnější.

Původní cena: 29,99€ (10,19€)

Pinball Arcade

Pamatujete si ještě na legendární hru s názvem Pinball? Přesně tento herní zážitek vám totiž na váš Mac přinese stažení hry Pinball Arcade, díky které se můžete doslova přenést zpět v čase a užít si tento herní titul znovu a v novém kabátě.

Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.