Zavřít reklamu

Pamatujete ještě na staré zlaté časy, kdy ještě mobilnímu i počítačovému světu vládly MOBA hry a na nějaký Battle Royale nebylo ani pomyšlení? Ač jsou League of Legends a Dota 2 stále jedny z nejhranějších her na světě a důstojně tento žánr reprezentují, doba se změnily a záplava titulů, které si dávaly za vzor právě tyto dva velikány, začala pomalu ustávat. Hráči veškerou svou pozornost postupně upírají právě k žánru Battle Royale, který se stává zlatým dolem a například takové PUBG Mobile si užívají stovky milionů hráčů. Přesto to vypadá, že se na MOBA hry nezapomnělo a vrací se v plné síle. To dokazují i tvůrci stojící za hrou Extraordinary Ones, kteří se pokoušejí o další inovaci.

Co se mobilních MOBA her týče, posledních několik měsíců zažívají nebývalou renesanci. Kromě hry Marvel Super War a League of Legends: Wild Rift, která si slibuje obdobný úspěch jaký zažilo například PUBG Mobile, se totiž hráči mohou těšit i na pozoruhodný titul Extraordinary Ones. Hra se výrazně inspiruje u anime Boku no Hero Academia a východní mytologie a nabídne až 36 různých postav, z nichž každá bude mít svou sadu unikátních schopností. Nyní však přichází ta část, která vás nejspíše šokuje. Místo epického, fantasy laděného bojiště se totiž dočkáme vysokoškolského kampusu, kde si to proti sobě rozdají dva týmy, každý o 5 hráčích. Nebudou chybět standardní herní mechaniky jako je nutnost zničit soupeřovy obranné věže a zničit jeho základnu.

Vývojáři z NetEase mají ale pár es v rukávu a podle všechno se vytasí i s dalšími, o poznání zajímavějšími herními prvky, o kterých by si konkurence mohla nechat zdát. V každém případě to vypadá, že se máme na co těšit a Extraordinary Ones opět mírně rozvíří stojaté vody žánru MOBA her. Jedinou otázkou tedy zůstávají mikrotransakce, které bývají v případě východních her poměrně nekompromisní a nutí hráče vytahovat svou kreditní kartu. Tvůrci ale slibují, že nás nic takového nečeká a vše půjde získat pouze hraním. To se nicméně dozvíme až v roce 2020, kdy hra vyjde na iOS a Android. Předběžně zaregistrovat se přes App Store můžete již brzy. Vrhnete se do lítých bojů s anime školačkami.

Dnes nejčtenější

.