Zavřít reklamu

Společně s příchodem nových operačních systémů iOS 13.3, iPadOS 13.3 a watchOS 6.1.1 přišla řada vcelku očekávaně také na tvOS – konkrétně také s označením 13.3. Tato nová aktualizace pro Apple TV nabízí pár novinek, kterých je však v porovnáním s iOS či iPadOS pomálu. I přesto se však pojďme podívat na to, co nová verze tvOS nabízí, a co by vám nemělo uniknout. tvOS 13.3 je k dispozici pro zařízení Apple TV (2015) a Apple TV 4K.

Kromě klasických oprav chyb a všemožných bugů se uživatelé Apple TV dočkají návratu funkce, která byla s příchodem tvOS 13 odstraněna. Jedná se o funkci s názvem Horní přihrádka, díky které se vám v horní části domovské obrazovky zobrazují takové pořady, které by vás mohly zajímat, anebo ty, které na vás čekají v podobě nového dílu. Pokud byste si chtěli Horní přihrádku nastavit podle svého uvážení, můžete tak učinit v Nastavení -> Aplikace -> TV. Zde pak stačí kliknutím na ovladači nastavit, jak se má Horní přihrádka chovat a zvolit si mezi možností Na co se dívatNadcházející.

Jak Apple TV aktualizovat?

Pokud se pro novou verzi operačního systému rozhodnete, musíte pro jeho získání váš stávající software aktualizovat. To provedete klasicky v Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru > Aktualizovat software. Jestli jste si však nastavili už dříve aktualizace automaticky, o tento proces se starat nemusíte.

Dnes nejčtenější

.