Zavřít reklamu

[Aktualizace]: Pro velmi slušný zájem jsme se rozhodli soutěž prodloužit až do nedělního večera (15. 12. 2019) – konkrétně do 19 hodin. 

Ve facebookové soutěži, kterou pořádáme na LsA ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost od této chvíle (tedy 9. prosince 19:00) do pátečního večera (konkrétně 19:00), obdarujeme jednoho z vás bezdrátovými sluchátky Apple AirPods 2. generace s klasickým nabíjecím pouzdrem. Pravidla naší soutěže jsou jako vždy velmi jednoduchá a tudíž se nemusíte bát, že byste je nedokázali splnit.

Jak se do soutěže zapojit zapojit:

  1. Sdílejte tento příspěvek na svůj facebookový profil (veřejně)
  2. Like na tento facebookový příspěvek, na facebookovou stránku Letem světem ApplemFollow na Instagram Mobil Pohotovost
  3. Vložte do komentářů pod tento příspěvek na Facebooku jakoukoliv vaší fotku zachycující, jak se chystáte na blížící se Vánoce – ať už své domácí vánoční výzdoby, domácích mazlíčků ve vánočních oblečcích či zkrátka čehokoliv, co do tohoto „tématu“ spadá.
Christmas

V pátek 13. prosince ve 19:00 vylosujeme jednoho z vás, který splní všechny výše uvedené podmínky (bude probíhat kontrola) a následně se s nimi spojíme přes zprávy a domluvíme se na předání výhry. 


PS: Nezapomeňte si na Facebooku aktivovat zprávy (pokud nemáte), abychom vás mohli kontaktovat v případě výhry. Kontrolujte i „Žádosti o zprávy.”

Dnes nejčtenější

.