Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Bezpochyby nejlepší ochranou displeje iPhonu je 3D Tvrzené sklo. Pokud tedy tušíte, že pod stromečkem najdete iPhone, nebo víte, že ochranné sklo někoho z blízkých je již ve velmi špatném stavu, nadešel ten správný čas, kdy můžete získáte prémiové 3D Tvrzené sklo pro iPhone se slevou, jaká tu celý rok nebyla.

Proč zvolit 3D Tvrzené sklo pro iPhone?

3D Tvrzené sklo dosahuje až 7x vyšší odolnosti než klasické ochranné fólie. Ochrání tak displej iPhonu i při menších nárazech a pádech. Oproti tomu ochranná fólie se používá především pouze proti poškrábání. Tvrzené sklo, stejně jako ochranná fólie žádným způsobem nesnižuje citlivost doteku. Na jeho povrchu je speciální oleophobická vrstva, která snižuje stopy mastnoty, které se na displeji mohou usazovat od prstů či ucha. Velice snadné je i nalepení na displej. Po očištění displeje ochranné sklo pouze přiložíte a koukáte, jak samovolně přilne k povrchu.

Je lepší 3D, nebo 2,5D Tvrzené sklo?

Na trhu se objevuje několik způsobů označení ochranných skel. Tím podstatným je ovšem pouze označení 2,5D a 3D. Za tvrzené sklo s označením 2,5D se považuje klasické ochranné sklo, které nezasahuje svými rozměry až do zaoblených krajů displeje, ale pokrývá pouze rovnou, zobrazovací část. Oproti tomu 3D Tvrzené sklo pokrývá kompletně celý povrch displeje i v zaoblených krajích. 3D Tvrzené sklo má oproti 2,5D Tvrzenému sklu ještě několik výhod, jaké to jsou si můžete prohlédnout v přiloženém videu.

Předvánoční sleva, která tu celý rok nebyla!

3D Tvrzené sklo je opravdu tou nejlepší volbou, kterou můžete pro ochranu displeje iPhonu zvolit. Navíc nyní můžete využít speciální předvánoční akce, která tu celý rok nebyla. Prostřednictvím slevového kódu: VANOCE2019 – který uplatníte v prvním kroku nákupního košíku, získáte slevu 25%. Prémiové 3D Tvrzené sklo na jakýkoliv iPhone Vás tak vyjde na pouhých 449 korun. Slevu je možné uplatnit i na jiné příslušenství z nabídky. Využít také můžete nalepení ochranných skel na prodejně zdarma!

Sleva vánoce Tvrzené sklo

Dnes nejčtenější

.