Zavřít reklamu

Jablečná společnost to se svými obchody myslí vážně, neustále přichází s novými řešeními a snaží se, aby design držel krok s dobou. Po znovuotevřeném Apple Store na Manhattanu tedy přichází s další renovací, která má navrátit zašlý lesk a slávu obchodu v Sydney, který se údajně dočká jistých kreativních vylepšení a zbrusu nového hávu. Pravděpodobně nebude chybět obrovská televize a fórum, které návštěvníkům poslouží během pravidelných seminářů Today at Apple.

Apple si potrpí na perfekcionismus, který se promítá jak do jablečných produktů, tak do samotných obchodů, jenž jsou oproti konkurenci nanejvýš extravagantní a vždy nabízejí něco navíc. Čas je však nekompromisní, doba uhání mílovými kroky kupředu a držet tempo s novými trendy je čím dál těžší. I z tohoto důvodu se Apple rozhodl pro renovaci legendárního obchodu na Manhattanu, který je skryt pod velkou prosklenou krychlí s jablečným logem. Stejného přístupu se nakonec dočká i obchod v Sydney, který bude 5. ledna příštího roku dočasně uzavřen a dočká se jistých kreativních vylepšení a vychytávek, jako je například zeď s televizním panelem, na níž se budou promítat semináře Today at Apple, a půlkruhové fórum, jenž zajistí návštěvníkům pohodlí.

Konec konců, obchod v Sydney funguje již od roku 2008 a na území Austrálie se stal jakýmsi průkopníkem, jelikož se jednalo o první jablečný obchod v zemi. Od jeho otevření ale uplynula poměrně dlouhá doba, za níž se spoustu věcí změnilo k nepoznání a Apple pochopitelně nechce zůstat pozadu. Společnost má navíc v plánu sjednotit design Apple Storů a v každém z nich nabídnout stejné funkce a zážitky. V každém případě si na slavnostní znovuotevření ještě nějakou dobu počkáme, rekonstrukce se totiž bude týkat valné části budovy a jak jistě víte, jablečná společnost si potrpí na bezchybný design. Uvidíme, s čím obchod v dohledné době přijde. Jisté je, že se mají obyvatelé Sydney na co těšit.

Dnes nejčtenější

.