Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud nemáte v plánu strávit ho na horách, na návštěvách u příbuzných nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Děda je lotr

V komedii Děda je lotr se představí Zac Efron po boku Roberta de Nira. Seriózní a distingovaný Jason (Zac Efron) vyráží na road trip se svým poměrně odvázaným dědou Dickem (Robert de Niro). Dick si rozhodně hodlá cestu užít se vším, co k ní patří, ať už jsou to nekonečné tahy v baru, karaoke nebo pořádné rvačky, a kromě toho hodlá do divokého světa zasvětit i Jasona. Ten se chce ale především včas a v pořádku vrátit na svou vlastní svatbu…

  • Angličtina, čeština, české titulky
  • 39,- vypůjčení, 69,- zakoupení

Film Děda je lotr pořídíte zde.

Central Intelligence

Pokud se vám o víkendu nechce vyrážet do mrazivého počasí a předvánočního šílenství ve městech, můžete se usadit doma a sledovat komedii Central Intelligence. Uvidíte v ní Kevina Harta v roli Calvina, účetního s vybranými způsoby, který má svá středoškolská léta dávno za sebou. Kevinův všední, až nudný život nabírá nečekaný spád ve chvíli, kdy narazí na bývalého spolužáka Boba (Dwayne Johnson), který se stal agentem CIA.

  • Angličtina, čeština, české titulky
  • 79,- zakoupení, 59,- vypůjčení

Film Central Intelligence pořídíte zde.

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

Je vůbec zapotřebí jakýmkoliv způsobem představovat legendární Piráty z Karibiku? Kapitánu Jacku Sparrowovi se poslední dobou příliš dobře nedaří. Pronásleduje ho horda přízraků, vedená kapitánovým odvěkým nepřítelem Salazarem, který i se svou hrozivou posádkou uprchl z Ďáblova trojúhelníku s jediným cílem – pomstít všem pirátům na moři, a zejména pak Jackovi.

  • Angličtina, čeština, české titulky
  • 99,- zakoupení

Film Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta pořídíte zde.

 

Solomon Kane

Píše se 16. století a my se setkáváme s kapitánem Kanem, mimořádně výkonným zabijákem, vyzbrojeným vším možným od mačet až po pistole. Kane se svými muži hájí čest anglického království a pouští se do krvelačných bojů na všech kontinentech. Vítězné krvavé tažení se ale znenadání mění ve chvíli, kdy Kane se svými kumpány dorazí na tajemný hrad, obývaný démonickými příšerami. Kanea čeká osudové setkání se samotným ďáblem.

  • Angličtina, čeština
  • 79,- zakoupení

Film Solomon Kane pořídíte zde.

About Time

Ve věku jedenadvaceti let se Tim dozvídá úžasné rodinné tajemství: všichni muži v jeho rodině disponují schopností cestovat v čase, respektive vrátit se ke všem událostem v minulosti, které sami prožili. Stačí jen najít si tmavý kout, zavřít oči, pevně sevřít pěsti a cesta časem může začít. Tim své schopnosti dokáže náležitě využít, získat dívku svých snů a díky schopnosti vždy se vrátit do minulosti a napravit každou chybu také vybuduje zdánlivě dokonalý vztah. Nic ale není zadarmo a Tim s každým návratem ztrácí vše, co do té doby prožil.

  • Angličtina, české titulky
  • 79,- zakoupení, 59,- vypůjčení

Film About Time pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.