Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Preproxy

S pomocí aplikace Preproxy se nebudete muset u vybraných aplikací tak často autorizovat na vzdálených proxy serverech, jelikož si vše předem nastavíte právě uvnitř této aplikace. Díky této vychytávce můžete častokrát ušetřit spoustu času, jelikož se o vše postará aplikace za vás.

Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

1Blocker

Aplikace 1Blocker slouží pro blokování nevyžádaného obsahu v prohlížeči Safari, díky čemuž můžete maximalizovat své soukromí a bezpečnost na internetu. Aplikace si poradí s vyskakovacími reklamami, stránkami, které sledují vaše internetové počínání a téměř veškerým dalším nevyžádaným obsahem.

Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Total War: FALL OF THE SAMURAI

Ve hře Total War: FALL OF THE SAMURAI se vrátíte zpátky v čase do roku 1864, a to konkrétně na území Japonska. V této době právě Japonsko vstupovalo do moderní éry a vaším hlavním úkolem bude velet celému národu a volbou správných taktik vybudovat dominantní velmoc.

Původní cena: 899 Kč (779 Kč)

ScreenPointer

Jestliže častokrát něco prezentujete, rozhodně jste se již několikrát setkali se situací, kdy jste museli poukázat na nějaký element daného snímku. Tento problém se většinou řeší pomocí laserového ukazovátka, avšak aplikace ScreenPointer na to jde trošku jinak. Pokud tuto appku totiž aktivujete, na váš kurzor se aplikuje efekt jevištního světla, díky čemuž můžete patřičně ukázat zmiňovaný prvek.

Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Affinity Publisher

Věnujete se tvorbě profesionálních či dokonce tištěných dokumentů a sháníte program, který by vás při jejich návrhu nikdy nezklamal? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Affinity Publisher. Ve zkratce se dá říci, že se jedná o levnější alternativu Adobe Illustrator, která i tak dokáže splnit většinu vašich požadavků.

Původní cena: 1 150 Kč (899 Kč)

iLove Audio Extract

S pomocí aplikace iLove Audio Extract můžete jednoduše extrahovat hudbu z jakéhokoliv videa a hned si ji uložit v jednom z dnes nepopulárnějších formátů. Aplikace samozřejmě zvládá číst videoformáty typu AVI, WMV, MOV, MP4 a spoustu dalších a převést je tedy konkrétně dokáže do MP3, WMA, WAV a OGG.

Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Barotrauma

Hra Barotrauma je 2D simulátorem ponorky, na které bude vaším hlavním úkolem bojovat o přežití. Toho můžete dosáhnout hned dvěma způsoby. Buďto budete s vašimi kolegy spolupracovat, nebo se je naopak rozhodnete sabotovat a necháte v určitých momentech klesat samotné ponorky až ke dnu.

Původní cena: 24,99€ (16,49€)

Dnes nejčtenější

.