Zavřít reklamu

Dali jsme dohromady ty nejlepší hlášky našich čtenářů, přilili trošku kreativity, protřepali se značkou Letem světem Applem a to vše podáváme ledově vychlazené a samozřejmě animované. Výsledkem je 12 nálepek do iMessage, které obohatí vaše zprávy. „To by se za Steva nestalo.“ Asi vůbec nejznámější výrok českého fanouška Applu. Právě tuto a další jí podobné hlášky jsme vzali a pod záštitou magazínu Letem světem Applem je přetvořili v balíček samolepek pro iMessage.

Balíček čítá celkem 12 unikátních a námi navržených samolepek, přičemž jedenáct z nich je navíc animovaných. Při návrhu jsme se nechali inspirovat nejčastějšími hláškami v diskuzích pod články na českých serverech. Nechybí tak například slavný výrok „Steve se musí obracet v hrobě“, který často čteme po představení nových Apple produktů. Vytvořili jsme i klasickou iOvci, přeměnili AirPods v elektrické kartáčky a udělali český vtípek na Siri a HomePod. Pro některé z nás je iOS 13 doslova noční můra, kterou jsme nemohli vynechat. Věříme navíc, že i když jsme občas bulvár, přesto jsme k nakousnutí a nechybí tak ani nálepka s bulvárem, ani sladká sušenka.

Pokud se vám samolepky líbí a rádi byste je používali při komunikaci s ostatními Apple fanoušky, pak si je můžete stáhnout v iMessage App Store za 25 Kč. Do budoucna plánujeme balíček rozšiřovat o další návrhy a samolepkami například reagovat na aktuální dění okolo Applu a jeho nových produktů i systémů.

LsA nalepky

Dnes nejčtenější

.