Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

GPA-Calculator

Jestliže jste vysokoškolským studentem a rádi byste si zkontrolovali vaše GPA, mohla by vám v tom pomoct aplikace GPA-Calculator. Do této appky stačí zadat vaše předměty, známky a kredity a o výpočet se GPA-Calculator již postará kompletně za vás.

Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Accordion Fold Transition

Pokud hledáte nějakou spolehlivou aplikaci, která by dokázala různě transformovat vaše snímky či fotografie, možná by vás mohla zaujmout aplikace Accordion Fold Transition. Tato aplikace vám dokonce umožní spojit hned několik fotek dohromady, čímž může dojít k vytvoření nádherných efektů.

Původní cena: 299 Kč (279 Kč)

Unclutter

Aplikace Unclutter slouží pro dočasné uložení vybraných položek, se kterými se například v momentě chystáte znovu pracovat. S pomocí Unclutteru totiž můžete zapsat text nebo uložit soubory v horní části vaší obrazovky, kde se aplikace skrývá, přičemž odhalit ji budete muset gestem. Pro podrobnější informace se rozhodně podívejte do níže přiložené galerie, kde je funkcionalita aplikace detailně zobrazena.

Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Affinity Photo

Aplikace Affinity Photo je dokonalým nástrojem, který na vašem Macu dokáže zcela nahradit například Adobe Photoshop. Jedná se o jeho levnější alternativu, která si poradí s profesionální úpravou vašich snímků a fotografií. Affinity Photo si pochopitelně taktéž poradí s PSD soubory, s kterými pracuje zmiňovaný Photoshop.

Původní cena: 1 150 Kč (879 Kč)

Cardhop

Aplikace Cardhop slouží pro celkové zjednodušení práce s vašimi kontakty. Tuto appku můžete aktivovat přímo z horního menu baru, přičemž vám postačí pouze říct jméno hledané osoby a její karta se vám ihned zobrazí. Tu si následně můžete prohlédnout a případně i upravit.

Původní cena: 499 Kč (399 Kč)

Among the Sleep – Enhanced Edition

V hororové adventuře Among the Sleep – Enhanced Edition budete hrát za malé dítě, které uprostřed noci hledá svou maminku. Problémem však je, že ze všech stran slyšíte zlověstné zvuky, váš charakter je vyděšený a svět zcela postrádá logiku. To však jen prohloubí vaši zvídavost a vy tak budete muset objevit věci, které jsou za hranicí našeho chápání.

Původní cena: 16,99€ (3,39€)

Quick PDF to Word Converter

Jak již samotný název napovídá, aplikace Quick PDF to Word Converter slouží pro rychlé převedení dokumentu ve formátu PDF do typu, s kterým pracuje program Microsoft Word. Rozložení dokumentu je ve výsledku samozřejmě zachováno a vy tak můžete navázat na váš původní PDF dokument.

Původní cena: 329 Kč (299 Kč)

Dnes nejčtenější

.