Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vánoce se kvapem blíží, s čímž jde ruku v ruce i stres z nakupování dárků. Díky zajímavé slevové akci na Mobil Pohotovost, která se vztahuje na minulý rok představený iPhone XS, však zřejmě mnohé z vás stres opustí. Tento telefon totiž lze díky ní sehnat skutečně levně a zároveň s parádními bonusy, ze kterých se může de facto stát další vánoční dárek. 

Ještě nedávno se cena iPhonu XS držela lehce na 26 tisíci korun. Podzimní cenový sešup však cenu iPhonu XS na Mobil Pohotovosti srazil až do dnešní půlnoci na parádních 20 990 korun. Kromě příznivé ceny vám navíc k nákupu Mobil Pohotovost přibalí výkupní bonus na váš starý telefon ve výši 1200 korun, díky kterému vás tak nový iPhone XS vyjde ještě levněji. Dalším lákadlem je pak 50% sleva na pojištění telefonu, které se mnohým jablíčkářům pro jejich nešikovnost rozhodně vyplatí. Třešničkou na dortu je možnost při nákupu tohoto iPhonu využít i akci na sluchátka AirPods za exkluzivní cenu 3490 korun – tedy o 1300 korun levněji, než běžně stojí. Právě tato sluchátka pak můžete třeba použít i jako dárek pro dalšího člověka.

Pokud se pro nákup iPhonu XS za nynější parádní cenu rozhodnete, nepořídíte (si) jen telefon, ale také roční předplatné nové videostreamovací služby Apple TV+, kterou Apple k nově zakoupeným produktům rozdává. Díky tomu si tak užijete hodiny exkluzivního obsahu, který nikde jinde neuvidíte a který stojí v mnoha případech rozhodně za to. 

Dnes nejčtenější

.