Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Black Friday na Mobil Pohotovosti ani zdaleka nekončí. Pokud tedy stále nemáte nákupů dost, velké slevy na mnohé produkty si můžete stále vychutnat. Mezi zlevněnými věcmi najdete mimo jiné spousty reproduktorů či sluchátek, které rozhodně stojí za pozornost. Pojďme se tedy nyní podívat na ty nejzajímavější.

Řadíte se mezi příznivce značky JBL? Pak vás Mobil Pohotovost potěší. Do Black Friday totiž zařadila obrovské množství produktů právě z dílny této společnosti, které tak lze získat o stovky až tisíce korun levněji. Ať už jste příznivci sluchátek či reproduktorů, z nabídky si určitě vyberete. Z našeho pohledu stojí asi nejvíce za vypíchnutí oblíbená trojice reproduktorů a sluchátek JBL Xtreme 2, JBL PartyBox 200 a JBL Free BT. Zatímco v prvních dvou případech se jedná o reproduktory, které oživí každou party, JBL Free BT jsou klasická bezdrátová sluchátka ideální pro sport či běžné využívání. 

Velké slevy padly i na oblíbené reproduktory a sluchátka z dílny Bang Olufsen. Z dílny této společnosti můžete sáhnout jak po klasických náhlavních sluchátkách, tak i po špuntech, potažmo kapesních reproduktorech. Parádní stylovkou je pak Bang Olufsen BeoPlay A9 2. generace, který stojí běžně 54 490 korun, avšak v Black Friday je jen za 33 540 korun. Na skladě sice v tuto chvíli není, je však pravděpodobné, že se na něm opět brzy objeví. 

Dnes nejčtenější

.