Zavřít reklamu

Právě dnes došlo ke spuštění akce Black Friday na mnohých internetových obchodech. Aby tyto obchody na svůj Black Friday nalákaly co možná nejvíce zákazníků, tak ve většině případech rozesílají tzv. newslettery. Tyto e-mailové zprávy přijdou prakticky každému, kdo už na konkrétním obchodě alespoň jednou nakoupil. To znamená, že vám v rámci několika minulých dní mohly přijít desítky e-mailových zpráv, které dokázaly nativní aplikaci Mail v iPhonu či iPadu pěkně zbrzdit. Pokud máte všeobecně problém s pomalým načítáním e-mailů v aplikaci Mail, tak se vám bude určitě hodit tento článek, ve kterém si ukážeme, jakým způsobem lze aplikaci Mail zrychlit.

Jak nastavit, aby se aplikace Mail na iPhonu načítala rychleji

Na vašem iPhonu či iPadu, na kterém používáte k zobrazování e-mailových zpráv nativní aplikaci Mail, se přesuňte do nativní aplikace Nastavení. Jakmile tak učiníte, tak zde sjeďte o něco níže, dokud nenarazíte na sekci Pošta, kterou rozklikněte. Zde už poté stačí, abyste pod nadpisem Seznam zpráv rozkliknuli možnost Náhled. Tato funkce určuje, kolik řádků textu se v aplikaci Mail u každé e-mailové zprávy zobrazí. V defaultním nastavení se zobrazují dva řádky. Pro rychlejší načítání aplikace Mail stačí, abyste zde zaškrtli buď náhled v podobě 1 řádku, anebo žádný náhled. Jakmile tohle nastavení aplikujete, tak můžete pozorovat výrazné zrychlení aplikace Mail, jelikož nebude muset z každé zprávy načítat dlouhý text.

Kromě těchto předvoleb si v sekci Pošta v Nastavení můžete aktivovat další zajímavé funkce. Za zmínku stojí například aktivace funkce Dotaz před smazáním, abyste nikdy omylem nesmazali e-mailovou zprávu. Dále se zde nachází například funkce Nejnovější zprávy nahoře, díky které můžete všechny nepřečtené a nové zprávy zobrazit jako první pro jednoduché přečtení. Jaké všechny funkce si aktivujete či naopak deaktivujete už záleží jen a jen na vás.

Dnes nejčtenější

.