Zavřít reklamu

Sluchátka AirPods nejsou levnou záležitostí a to ani v případě, že se dostanou do slevy. Vždyť i tak se jejich cena pohybuje minimálně kolem 4 tisíc korun, což není rozhodně málo. Přesto je však uživatelé kupují jako na běžícím páse a jejich prodejní čísla tak tlačí strmě nahoru. Jeden by tak řekl, že Apple nemá absolutně důvod jejich cenu snižovat či sluchátka dokonce přibalovat ke svým produktům zdarma. Zdroje asijského portálu DigiTimes se však před malou chvílí vytasili s tvrzením zcela opačným. 

Podle DigiTimes zvažují mnozí prodejci chytrých telefonů v čele s Applem, Samsungem či Xiaomi v příštím roce přibalovat ke svým vlajkovým lodím svá bezdrátová sluchátka, kterými by v případě Applu nebylo nic jiného než AirPods a u Samsungu zase Galaxy Buds. Díky tomu by se tak staly jejich telefony pro uživatele ještě lákavější a bezdrátová sluchátka jako taková by získala ve světě ještě větší oblibu. Jak už však bylo zmíněno výše, z ekonomického hlediska by alespoň na první pohled podobný krok nedával minimálně ze strany Applu téměř žádný smysl, jelikož se jeho AirPods prodávají vskutku fenomenálně. Právě jejich přibalování do krabiček by však zřejmě tyto prodeje poznamenalo. 

Anketa

Přibalí podle vás Apple příští rok k iPhonům 12 bezdrátová sluchátka AirPods?

Ano 23,28 %
Ne 76,72 %
Celkem hlasovalo: 597

Jedinou relativně přijatelnou teorií o tom, proč by se Apple k přibalování AirPods k iPhonům 12 rozhodl, je výraznější navýšení ceny jablečného telefonu i přes relativně malé množství novinek, které by se Apple mohl snažit vykompenzovat právě hodnotnějším balením. Podobné počínání však Apple rozhodně ve zvyku nemá a bylo by tudíž skutečně překvapivé, byť vyloučit ho se stoprocentní jistotou nebudeme moci až do příštího roku, konkrétně do září. Do té doby nám můžete do komentářů psát, jak se na přibalování AirPods k iPhonům 12 díváte vy. Dávalo by ve vašich očích smysl či nikoliv? 

Dnes nejčtenější

.