Zavřít reklamu

Pokud jste příznivci jablečné videostreamovací služby Apple TV+, která si svoji premiéru odbyla 1. listopadu, máme pro vás skvělou zprávu. Do této služby totiž dnes dorazil zbrusu nový seriál Servnat, pod kterým není podepsaný nikdo jiný, než hvězdný M. Night Shyamalan. Už podle tohoto jména je tak zřejmě mnohým z vás jasné, jakým směrem se bude seriál ubírat.

Apple už přes trailery, kterých na seriál vypustil v poslední době relativně dost, naznačoval, že se bude jednat o podívanou, která zřejmě nebude pro každého. Z ukázek totiž seriál vypadal mnohdy až hororově, přestože jej Apple světu prezentuje jako drama. Co se pak týče jeho děje, ten kalifornský gigant popisuje vcelku jednoduše jako příběh filadelfského páru, který drží smutek poté, co nevýslovná tragédie způsobí rozkol v jejich manželství a otevře dveře tajemné síle, která vstoupí do jejich domu. Pokud jste tedy příznivci filmů s mysteriózní tématikou, je Servnat přesně pro vás.

Stejně jako u ostatních snímků v Apple TV+, i u Servanta se můžeme těšit na české a slovenské titulky a hned tři úvodní díly při startu pořadu. Zda se dalšího dílu dočkáme už zítra, kdy Apple vypustí další díly See, The Morning Show a zbylých seriálů je však v tuto chvíli nejasné. Co však jasné je, je relativně příjemná délka jednotlivých dílů Servanta. Ta se pohybuje kolem 30 minut, což je citelně méně než na co jsme zvyklí třeba právě u See nebo The Morning Show.

Nezbývá než doufat, že se Servant Applu vyvedl a v následujících dnech či týdnech bude sklízet jen a jen slova chvály. Zda se vám libí nebo naopak nelíbí nám můžete po zhlédnutí napsat do komentářů, popřípadě na naše fórum, kde můžete o Apple TV+ samozřejmě také hojně diskutovat.

Dnes nejčtenější

.