Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

KeyKey — Typing Practice

Chtěli byste se naučit psát různorodé texty, aniž byste se při samotném psaní nemuseli koukat na klávesnici? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste se měli podívat na aplikaci KeyKey – Typing Practice, která je přímo pro tyto účely určena. Tato aplikace klade důraz na svalovou paměť, díky které se naučíte rozložení klávesnice a posléze se na ni nebudete muset ani podívat.

Původní cena: 379 Kč (129 Kč)

Inpaint

Při focení častokrát stačí málo a můžete mít celou vaši fotografii naprosto zničenou. Mnohdy za to mohou určité nevyžádané objekty, které se vám z ničeho nic dostanou do scény a ve výsledku narušují celkový dojem z vámi pořízené fotky. Aplikace Inpaint je spolehlivým nástrojem, který dokáže tyto nechtěné objekty z výsledných fotografií zcela odstranit.

Původní cena: 499 Kč (129 Kč)

PhotoScissors

Aplikace PhotoScissors dokáže z vašich snímků a fotografií spolehlivě odebrat pozadí, čehož dosahuje za pomocí propracovaných algoritmů. Jednoduše vám postačí označit určitou část pozadí a zmiňované algoritmy se o jeho výběr a odstranění postarají zcela za vás.

Původní cena: 499 Kč (129 Kč)

Resume Templates – DesiGN

Zakoupením aplikace Resume Templates – DesiGN získáte přístup k více než 160 originálním šablonám, které můžete využít pro tvorbu takzvaných resumé (co možná nejstručnějších životopisů). Klíčovým prvkem nejlepších resumé je pochopitelně jejich design, na který je v těchto šablonách brát důraz.

Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Publisher Lab – Templates

Aplikace Publisher Lab – Templates vám taktéž zpřístupní celou řadu užitečných šablon, které jsou určeny pro program Apple Pages, avšak využít je můžete skutečně na vše. Ať už tvoříte vizitky, katalogy či téměř cokoliv jiného, vždy se o šablony z aplikace Publisher Lab – Templates budete moci opřít a spolehnout se na ně.

Původní cena: 629 Kč (329 Kč)

Rocket League

Ve hře Rocket League si zahrajete skoro klasický fotbálek, který se však nehraje na hřišti, ale v obří aréně a vy se nenacházíte v roli hráče, ale hrajete jej pomocí malých autíček. Vaším úkolem pochopitelně je vstřelit co nejvíce gólů a vyhrát tak celý zápas. Ve hře funguje několik osvědčených technik, přičemž naprostou třešničkou na dortu je vstřelit gól během toho, co balón letí vzduchem a vy se za ním odrazíte.

Původní cena: 19,99€ (9,99€)

Templates for Keynote – DesiGN

Pokud se častokrát věnujete tvorbě různých prezentací v programu Apple Keynote, možná byste se měli podívat na aplikaci Templates for Keynote – DesiGN. Tato aplikace vám zpřístupní více než 670 nádherných a jedinečných šablon, které vaším prezentacím dodají zcela nový šmrnc.

Původní cena: 629 Kč (379 Kč)

Dnes nejčtenější

.