Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Counter: Stopwatch and Timer

Aplikace Counter: Stopwatch and Timer je efektivním nástrojem pro měření času. Jak je již z názvu patrné, aplikace vám dokáže nahradit stopky a časovat a rozhodně vás potěší intuitivní uživatelské prostředí, které vyhovuje naprosté většině uživatelů.

Flick Kick Field Goal

Jestliže se řadíte mezi fanoušky amerického fotbalu a rádi byste si občas na vašem zařízení s operačním systémem iOS zahráli hru s touto tématikou, možná by vás mohla zaujmout hra Flick Kick Field Goal. V této hře budete mít pouze jediný cíl, který je však o poznání těžší než se zdá. Vaším úkolem bude kopnout míč do brány a připsat si tak gól.

STAY: Are you there?

V interaktivní hře STAY: Are you there? se budete účastnit příběhu, ve kterém bude záležet na každé vaší volbě. Hra totiž nabízí několik herních scénářů a konců, které se přímo odvíjí od vašich rozhodnutí, které jste v průběhu hry udělali. Vaším úkolem bude zachránit Quinna, který se z ničeho nic ocitl v tajemné místnosti, ze které bohužel není úniku.

Albums! – Box your Music

Používáte pro poslech hudby nativní aplikaci Hudba a rádi byste ve vašich oblíbených skladbách a albech měli daleko lepší přehled? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste se přinejmenším měli podívat na aplikaci Albums! – Box your Music, která vám umožní o poznání lépe třídit vaši zmiňovanou hudební kolekci.

Persephone

V logické hře Persephone bude vaším hlavním cílem odhalit obrovské tajemství, které pokládá otázku, zdali je smrt skutečně koncem naší existence. Příběh hry oplývá spousta zmiňovaných hádanek, po jejíchž úspěšném vyřešení se dozvíte, jaká je ve skutečnosti pravda.

Wordid – Word Game

Hraním hry Wordid – Word Game získáváte možnost si patřičně procvičit vaši slovní zásobu v anglickém jazyce, jelikož vaším hlavním úkolem bude úspěšné skládání slov. Z výběru předem daných písmen totiž vždy musíte poskládat libovolné existující slovo, které se skládá ze čtyř písmen.

iSwap Faces Pro

Pravděpodobně drtivá většina z nás zná populární filtr, který slouží pro výměnu obličejů. Jestliže máte nějaké fotografie, na které se nacházíte například vy s vašim kamarádem a rádi byste vyzkoušeli prohodit vaše obličeje, aplikace iSwap Faces Pro tuto úlohu zvládne bez jediného problému za vás.

Dnes nejčtenější

.