Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Hledáte e-shop, kde koupit levný iPhone? Web DostupnyiPhone.cz je e-shop, který vám umožní za skutečně malý peníz pořídit iPhone ve skvělém stavu i se zárukou. Na svém webu garantuje dodání do dvou dnů, 30 dní na výměnu a fakt, že se jedná o 100 % ověřené zboží. Na tomto webu můžete zakoupit iPhony od SE až po XS. Na výběr máte z kategorií ZánovníPoužitý.

Zánovní telefon je nový, nebyl nikdy aktivovaný a kupující se stává jeho prvním vlastníkem. Povětšinou se jedná o zařízení, které bylo nechtěným darem. Je tedy jasné, že se jedná o skvělý stav bez jakékoli známky používání. Záruka je v tomto případě 24 měsíců.

Použitá zařízení se dělí do tří podkategorií v závislosti na skutečnosti, v jakém fyzickém stavu chcete iPhone zakoupit.

  • A kategorie je skutečně pro náročné uživatele. Na zařízení nejsou vidět prakticky žádné známky používání. Může se i stát, že iPhone bude nový v originálních fóliích. Kondice baterie je vždy mezi 90 a 100 %
  • B kategorie představuje nejlepší poměr mezi cenou a výkonem. Na zařízení mohou být viditelné nějaké známky používání. V žádném případě se ale nejedná o na první pohled viditelné nedokonalosti. Pokud je na displeji škrábanec, nalepené ochranné sklo je samozřejmostí. Kondice baterie se pohybuje mezi 80 a 90 %.
  • C kategorie je určená pro uživatele, kteří zkrátka chtějí iPhone a na dokonalém vzhledu jim příliš nesejde. Zařízení v této kategorii nějaké ťukance a škrábance na sobě má. Ovšem zařízení dojde vždy s nalepeným ochranným sklem a škrábance nejsou nic, co by nešlo zakrýt pěkným krytem. Kondice baterie je v tomto případě 75 % a více.

Pro všechna použitá zařízení platí, že se na ně vztahuje záruka 12 měsíců, jsou připravena k okamžitému používání, dostanete nové příslušenství v podobě adaptéru, kabelu a jehly na SIM a zařízení jsou 100 % funkční. Pokud nyní takto před Vánoci hledáte pro sebe nebo blízké kvalitní telefon za rozumnou cenu, nebojte se zkusit web DostupnyiPhone.cz.

Dnes nejčtenější

.