Zavřít reklamu

Jablečná platforma Apple TV+ si odbyla premiéra již před několika týdny, konkrétně na začátku listopadu, a od té doby více méně vzkvétá. Zatímco uživatelé si službu pochvalují a cení si především originální snímky, kritici už tam vstřícní nejsou a sypou spíše průměrné, nebo lehce nadprůměrné recenze. Ani to však pochopitelně Apple neodradilo od tvorby dalšího netradičního obsahu, a tak přichází s pozoruhodným seriálem Truth Be Told, který se v celé své kráse ukazuje v první ukázce.

Zatímco před nedávnem jsme přišli s poměrně nemilými novinkami v podobě odložení očekávaného filmu The Banker, který se do kin a na Apple TV+ podívá až příští rok z důvodu podezření ze sexuálního obtěžování na place, tentokrát máme samé dobré zprávy. Zajímavý a napínavý thriller Truth Be Told se totiž dočkal první ukázky a vypadá to, že se máme rozhodně na co těšit. Kromě hvězdného obsazení jako je Octavia Spencer a Aaron Paul nás totiž čeká také dost nevšední zápletka. Seriál sleduje osud podcasterky Poppy Parnell, která byla o 18 let dříve svědkem vraždy a pravděpodobně poslal nesprávného člověka za mříže. Tím je Warren Cave, kterého si zahraje právě Aaron Paul, jehož můžeme znát například z nejnovějšího filmu El Camino. Poppy tedy případ znovu otevře a hledá další stopy, což ji uvrhne do další nebezpečné situace.

Seriál má mít údajně společenský přesah a nabídnou divákům možnost srovnat události v příběhu s každodenní realitou. Zajímavostí je, že na snímku se podílí i Sarah Koenig, která má shodou okolností na svědomí podobný podcast, podobný tomu z dějové linky v Truth Be Told. To vše se však dozvíme až 6. prosince, kdy si seriál najde cestu na naše obrazovky a odbude si premiéra na Apple TV+. Zatím má velmi slušně nakročeno a pokud se vše podaří, mohl by se stát po boku See a For All Mankind jedním z tahounů platformy. Uvidíme, zda se to tvůrcům podaří a Truth Be Told bude mít úspěch.

Dnes nejčtenější

.