Zavřít reklamu

Ač se to může zdát skoro až k nevíře, do Vánoc zbývá už méně než měsíc. Pokud si je chcete letos svým způsobem ulehčit, máme pro vás pár tipů, jak na to. Ukážeme vám konkrétně pět aplikací, které vám pomohou buď s vybíráním vánočních dárků, anebo vás jiným způsobem na vánoční svátky připraví. Vrhněme se přímo na věc.

Alza

Jaká jiná aplikace by vám mohla pomoci, než ta od Alzy. Vsadím se, že většina z vás z tohoto největšího internetového obchodu v České republice alespoň jeden dárek zakoupila. Alza už dávno není jen o elektronice – najdete zde produkty z různých kategorií společně s několika průvodci, pomocí kterých vyberte ten správný dárek klidně i pro vaší babičku. Kromě toho nabízí Alza ve své aplikaci placení pomocí Apple Pay, takže pokud jste tuto službu ještě nevyzkoušeli, tak k tomu můžete využít právě mobilní aplikaci od Alzy.

Heureka

Vánoce sice nejsou o dárcích, ale je už tak nějak více méně slušnost, že svým blízkým alespoň nějaký malý dárek zakoupíte anebo vyrobíte. Když se těchto blízkých nastřádá hned několik, tak se za dárky hodí každá ušetřená stokoruna. S výběrem dárků a především poté správného obchodu, kde můžete dárek zakoupit, vám pomůže aplikace Heureka. V této aplikaci si jednoduše najdete produkt, který chcete zakoupit, a Heureka vám jednoduše srovná tento produkt v několika obchodech. K dispozici jsou samozřejmě uživatelské recenze produktů společně s recenzemi obchodů.

Tomikup

Každý z nás zná určitě větu „A co bys chtěl ty na Vánoce?“ Pokud chcete předejít tomu, že se pod vánočním stromečkem objeví 5 žehlících prken, 4 vysavače a sedmery ponožky, tak se vám bude hodit aplikace Tomikup. Zde si jednoduše vytvoříte seznam věcí, které byste chtěli pod stromečkem vidět. Tento seznam poté můžete sdílet vašim přátelům, kteří si určitý dárek mohou rezervovat. Tímto nedojde k tomu, že by se pod stromečkem nacházelo několik stejných věcí a navíc tím ostatním lidem ušetříte práci.

Presentlist

Pokud si chcete vést přehledný seznam dárků určených pro různé osoby, tak se vám k tomu bude hodit aplikace Presentlist. Mnoho z vás možná k zapisování vánočních dárků používá klasicky Poznámky, avšak věřte, že s aplikací Presentlist se stane výběr a kupování dárků o mnoho přehlednější. Jednoduše si přidáte člověka, nastavíte mu pohlaví, věk a začnete přidávat produkty společně s cenou. Ve finále vám aplikace pomůže ještě se statistikou, abyste věděli, kolik peněz jste za dárky utratili.

Christmas Countdown

Aby toho stresu s blížícími se Vánoci nebylo málo, můžete si do vašeho iPhonu či iPadu stáhnout aplikaci pro odpočet právě do vypuknutí těchto svátků. Ten vám bude pokaždé připomínat, kolik času do Vánoc zbývá, respektive kolik času vám ještě zbývá do té doby, kdy má ještě smysl nakupovat vánoční dárky. Deadliny nás tlačí v práci a všude možně jinde, tak proč si jeden další deadline nepřidat společně s aplikací Christmas Countdown? Tím spíš, když je graficky skutečně hezky zpracovaný a tudíž vás může na vánoce i pěkně naladit, což je v dnešní uspěchané době jistě hodí.

Dnes nejčtenější

.