Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jak jistě většina z vás ví, tak AppleCare+ prozatím není oficiálně v České republice k dispozici. Platí sice fakt, že si AppleCare+ můžete dokoupit v zahraničí, ale komu by se kvůli něj chtělo jezdit několik stovek kilometrů pryč? Asi jen minimálnímu počtu z vás. Co když vám ale řeknu, že jedna česká společnost, která se zabývá prodejem použitého a zánovního zboží, jakousi formu AppleCare+ nabízí? Jedná se o společnost Apple Center, která nově uvádí službu s názvem PremiumCare+ a zakoupit si ji můžete ke svému iPhonu klidně i vy.

premium care apple center

Využití této služby je velice jednoduché. Pokud se rozhodnete pro zakoupení použitého zařízení z Apple Center a zvolíte takové zařízení, které má u sebe štítek Premium+, tak získáváte pojištění PremiumCare+ k tomuto zařízení naprosto zdarma. V případě, že si koupíte jiné používané zařízení (na kvalitě nezáleží), tak si pojištění PremiumCare+ od Apple Center můžete dokoupit zvlášť. Jeho cena startuje již na 1 999 korunách a za tyto peníze toho nabízí opravdu víc než dost. Tato bezkonkurenční služba kryje náhodné mechanické závady použitého telefonu během záruční doby. Kromě toho získáte ZDARMA jednu výměnu originálního displeje v případě rozbití během 12 měsíců společně se ZDARMA výměnou originální baterie v případě, že během 12 měsíců klesne kondice baterie pod 80 %. Dá se tedy říct, že pojištění PremiumCare+ se stará o dva nejnáchylnější díly k poškození iPhonu, a to za zcela bezkonkurenční cenu.

premium care apple center

Pokud vám ani tohle nestačí, tak pro vás mám další skvělé zprávy. Většina těchto oprav probíhá na pobočkách Apple Center na počkání. Pokud se náhodou stane, že není určitý díl k dispozici, anebo pokud se na vašem iPhonu jedná o hardwarovou chybu, tak vám společnost Apple Center poskytne náhradní telefon po dobu opravy. Je však ale nutno podotknout, že služba PremiumCare+ nelze zakoupit na zařízení zakoupené jinde, než v Apple Center. Tato společnost totiž dbá na kvalitu svých prodávaných zařízení. Zároveň se tohle pojištění nevztahuje na kontakt s vodou, anebo na celkové „utopení“ iPhonu. Na nabídku použitých zařízení z Apple Center se můžete podívat zde, nabídku pojištění PremiumCare+ poté zobrazíte pomocí tohoto odkazu.

Dnes nejčtenější

.