Zavřít reklamu

Letošní Vánoce se kvapem blíží a kdo doteď nesháněl dárky, měl by co nejdříve začít. Pokud nevíte, čím byste mohli udělat radost jablíčkáři a váš rozpočet je nad pět tisíc korun, tak vám určitě přijde vhod tento článek. Společně se podíváme na celkem deset věcí, které můžete nad tuto cenovou hranici zakoupit a udělat tak pod stromečkem radost. Nesmíme otálet, a proto se vrhněme přímo na věc.

Kožené pouzdro pro MacBook Pro – nutná ochrana

Nové MacBooky jsou opravdové stroje, o tom není pochyb. Výkonný hardware se však ukrývá pod hliníkovým pláštěm v podobě těla, které se může při přenášení velice jednoduše odřít anebo „ťuknout“. Přesně kvůli těmto případům by měl každý uživatel MacBooku svůj stroj chránit tím co možná nejlepším způsobem. Pokud chcete vašemu blízkému udělat radost kvalitním obalem, můžete sáhnout po originální variantě, která je dostupná v hnědé, modré a černé barevné variantě.

AirPods Pro – špičková kvalita

Pecka, a to doslova, kterou v žádném případě neurazíte, ba naopak překvapíte – to jsou zbrusu nové AirPody Pro, jejichž prodeje Apple spustil teprve nedávno. AirPods Pro jsou prvními miniaturními in-ear sluchátky, které disponují aktivním potlačováním okolního hluku. Kromě této vychytávky nabízí také tři velikosti špuntů společně s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem. Pokud má obdarovaný rád Apple, a také rád poslouchá hudbu, tak jsou AirPods Pro naprosto dokonalým produktem, které udělají radost a budou ji dělat ještě dlouhá léta.

HomePod – nezapomínejte na chytrý reproduktor od Applu!

Co si budeme nalhávat, HomePodu od Applu se od počátku své existence příliš pozornosti nedostalo – a to je dle mého názoru veliká škoda. Pokud sháníte dárek do domácnosti obdarovaného, tak je HomePod naprosto ideální. Chytrý reproduktor s perfektním zvukem, který navíc sedne „jako zadek na hrnec“ do jablečného ekosystému. HomePod je jediným chytrým reproduktorem, který zarytý jablíčkář může ocenit. K dispozici je navíc v černém a bílém provedení. Pokud navíc obdarovaný ovládá angličtinu na základní úrovni, může skrze něj ovládat i Siri.

Xiaomi Mi Electric Scooter  2 – elektro-koloběžky jsou in

Koloběžky byly in před několika lety, v dnešní době frčí elektro-koloběžky. Jedna z nejlepších na trhu se jeví Xiaomi Mi Electric Scooter 2, která se naprosto perfektně hodí k rychlému přesunu například po městě, anebo třeba na výlet do přírody. Tato koloběžka dokáže vyvinout rychlost až 25 km/h a při této rychlosti je schopná ujet celých 30 km. Obdarovaný se s touto koloběžkou už nebude muset ráno prodírat přeplněnou MHD – jednoduše skočí na koloběžku a dojede si tam, kam potřebuje.

Samsung SSD T5 2TB – rychlost, úložiště, kvalita

SSD si do nejnovějších MacBooků můžeme nakonfigurovat ve vrcholných verzích až na 2 TB, avšak bohužel s obrovským příplatkem. V tomto případě se tedy většinou vyplatí, když se pořídí MacBook či jiné jablečné zařízení s menším SSD, a poté se k němu dokoupí externí disk. Klasické plotnové pevné disky jsou už však minulostí, a to jak v počítačích, tak v případě externích disků. Jsou sice levnější, ale několikanásobně pomalejší. Místo nich se začaly využívat SSD disky, které můžete zakoupit i v externí podobě. Jedna z těchto podob může být také Samsung SSD T5 s kapacitou 2 TB. S tímto externím diskem bude mít obdarovaný jistotu, že mu už místo v úložišti nikdy nedojde.

JBL PartyBox 300 – párty vždy a všude

V případě, že váš obdarovaný rád pořádá akce a párty na jeho zahradě, můžete mu a především i ostatním účastníkům dopřát naprosto nový rozměr v poslouchání hudby. Společnost JBL je velice známá svými perfektně zpracovanými a bezchybně hrajícími reproduktory a JBL PartyBox 300 rozhodně není výjimkou. Tento obrovský reproduktor disponuje vestavěnou 10.000 mAh baterií, která jej dokáže pohánět až po dobu 18 hodin. PartyBox 300 se kromě perfektního zvuku postará také o pořádnou světelnou show. Buďte hluční, buďte hrdí, buďte připravení na party!

Apple Watch Series 5 – to nejlepší pro vaše zápěstí

Kdo by neznal jablečné hodinky Apple Watch. Letos tento produkt Apple dotáhl do naprosté dokonalosti integrací kompasu a Always-On displeje. Apple Watch se stanou každodenním společníkem obdarovaného, a to ve všemožných situacích. Kromě sledování fitness a dalších aktivit umí Apple Watch také ukazovat všechny notifikace, dále s nimi společně s watchOS 6 můžete sledovat okolní hluk a dívky rozhodně ocení také sledování menstruačních cyklů. Apple Watch nejsou pouhým doplňkem, jedná se o dokonalého pomocníka, kterého když jednoho dne zapomenete ležet na stole, tak se vám po něm bude stýskat.

Xiaomi Roborock S6 – vysávat nikoho nebaví

Každodenní rutina v podobě uklízení nebaví asi nikoho z nás. Vysávání je otravné, vytírání také a o stírání prachu ani nemluvě. Co kdybyste tak obdarovanému tímto dárkem řekli, že už nikdy nebude muset doma vysávat, ani vytírat? Tuto nevděčnou práci za něj s chutí vykoná vysavač Xiaomi Roborock S6. Tento vysavač zvládá kromě vysávání také mokré vytírání – nedělají mu tedy problém ani koberce, ani moderní plovoucí podlahy. Tento vysavač zvládne všechno sám od sebe – nabije se, uklidí, zajede zpět do své stanice a celý proces opakuje. Domácnost se s tímto vysavačem stane čistější a krásnější hned po několika hodinách.

iPad Pro 2018 – říkal tady někdo slovo produktivita?

Minulý rok přišla s pořádnou evolucí řada na iPad Pro. Ten má nově malinkaté rámečky, namísto Touch ID disponuje Face ID a již po dobu několika týdnů na něm běží zbrusu nový operační systém iPadOS 13, který dokáže práci a produktivitu zvýšit o několik desítek procent. Je k dispozici v 11″ a 12.9″ verzi, jako první iPad má všestranný USB-C konektor a procesor A12X zaručí perfektní výkon na dalších několik let.

DJI Mavic 2 Pro – záběry jako z helikoptéry

Zajímá-li se váš obdarovaný o focení a točení videí, můžete mu rozšířit obzory létajícím dronem DJI Mavic 2 Pro. Tato již druhá generace legendárního dronu může nabídnout 4K záznam s optickou stabilizací, 2x optický zoom, dosah až 2 km, maximální rychlost až 72 km/h, 8 GB vnitřní paměť, přistávací světlo a nespočet dalších vychytávek, které dělají Mavic 2 miniaturní helikoptérou, která nikdy nezklame. Doba provozu se dokáže vyšplhat až přes půl hodiny, během které stihnete udělat nespočet kvalitních záběrů.

Dnes nejčtenější

.