Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení aplikace se dostanete skrze její název.

inColor – Coloring and Drawing

Aplikace, které vás za pomoci vybarvování dokáží alespoň částečně zbavit stresu, se mezi uživateli těší velké popularitě. inColor – Coloring and Drawing nabízí opravdu obsáhlou, pravidelně aktualizovanou knihovnu obrázků k vybarvení, rozdělených do řady atraktivních kategorií, z nichž si vybere každý.

Music Journeys

Aplikace Music Journeys je při prvním spuštění jako neposkvrněné plátno. Vy z ní ale uděláte úžasný a užitečný nástroj, který vám bude přehrávat hudbu v závislosti na tom, kde se právě v danou chvíli nacházíte. Aplikace spolupracuje s knihovnou skladeb v iTunes nebo Apple Music, a dokáže vám vybrat ten správný soundtrack pro cvičení, odpočinek nebo třeba cestu do práce.

Pocket Count

Pocket Count je finanční aplikace s jednoduchým, přehledným a skvěle fungujícím uživatelským rozhraním. Pomůže vám udržet si přehled ve vašich financích, ušetřit a spravovat své výdaje i příjmy. Do aplikace si můžete také zadávat svá přání.

Art of War: Legions

Art of War: Legions je velice zábavná hra, která vám nabídne možnost zúčastnit se obrovské spousty velkolepých a zajímavých bitev. Můžete se stát vůdcem obří legie nebo malé armády a vést své svěřence k řádnému vítězství.

Hero of Archery: Idle Game

Statečný lovec draků musí ve hře Hero of Archery: Idle Gmae čelit nejrůznějším hladovým stvořením, gigantickým mamutům, záhadným obrům a dokonce také strašlivé Chiméře. Je si ale jistý, že jakmile všechny tyto překážky překoná, už ho nic v jeho honbě za drakem nezastaví.

Dnes nejčtenější

.