Zavřít reklamu

Apple „střílí“ v posledních týdnech jednu aktualizaci svého operačního systému iOS za druhou. Tyto minoritní updaty většinou žádnou novinku nepřinášejí a jde tak pouze o balíčky, které opravují nějaké systémové chyby. Dost často ale býváme svědky, že i tyto menší záplaty nějakým způsobem pohnou s výkonem telefonu. Je tomu tak i u nejnovějšího iOS 13.2.3?

Test si, ostatně jako obvykle, vzal do parády kanál iAppleBytes. V testu jsou srovnávány iPhony SE, 6s, 7, 8 a XR s iOS 13.2.3. V Geekbench battery testu jako první skončil iPhone SE. Následoval iPhone 8 a o minutu později iPhone 7. Na stříbrnou medaili v tomto testu dosáhl iPhone 6s, jasným vítězem se stal iPhone XR, jenž iPhone 6s předčil o téměř 3 hodiny. Nás ale především zajímá, zda se něco změnilo od verze 13.2.2, Výsledky jsou poměrně zarážející. U iPhonu 6s, 7 a 8 jsou výsledky téměř totožné a k žádné zásadní změně zde nedošlo. Nejnovější operační systém ale příliš nesvědčí iPhonům XR a zvláště pak SE. U nejnovějšího iPhonu z výběru klesla výdrž baterie v testu o 22 minut, u iPhonu SE dokonce o 49 minut, což je skutečně zvláštní a hlavně znatelné.

Záhy následoval CPU test opět v aplikaci Geekbench. Testy se liší oproti předchozí verzi o pár bodů a skokové hodnoty, jako v případě testu baterie, zde nenajdeme. Největší rozdíl je u iPhonu 8, který na iOS 13.2.3 dosáhl o 120 bodů více, což je nárůst o zhruba 3,5 %. Na test si ale můžete udělat obrázek sami, video je pod článkem. Pokud vlastníte iPhone SE nebo XR, pozorujete na nich po aktualizaci na iOS 13.2.3 nějaké znatelné výkyvy ve výdrži baterie?

Dnes nejčtenější

.