Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Jazyková aplikace Vocabulary Miner od česko-slovenského týmu SKOUMAL dostala pozvání na 32. ročník mezinárodního veletrhu pro jazyky a kulturu EXPOLINGUA v Berlíně. Trenér slovní zásoby kombinuje jednoduchost a efektivní personalizovaný algoritmus v kartičkách (Flashcards).

Českou mobilní aplikaci Vocabulary Miner pozvala přednášet EXPOLINGUA, mezinárodní veletrh pro kulturu a jazyk konající se 22. – 23. listopadu 2019, v rámci programu New language learning Apps – meet innovative projects! (Nové aplikace na učení jazyků – poznejte inovativní projekty!). Na veletrhu s 32letou tradicí se potká přes 9000 návštěvníků s více než 120 vystavovateli z Německa, Anglie, Irska, Ruska a dokonce i Hong Kongu a s influencery z oblasti kultury a jazyka.

Vocabulary Miner se v posledních 2 měsících neustále posouvá dopředu. Na konci září se umístil na předních příčkách českého a slovenského Google Play i AppStoru v sekci Vzdělávání. Mimo to spustil obnovenou webovou stránku, novou verzi mobilní aplikace s revidovaným algoritmem , spolu s uživateli naplnili databázi 500 000 kartičkami a webová aplikace nabízí už i PDF export slovíček.

cover

Vocabulary Miner najdete už i na Instagramu, kde se věnuje tématu spojenému s jazykem. Zajímavostí jsou i nové balíčky pro lidi, kteří se přestěhovali do zahraničí, šité na míru jejich problémům – hledání práce, bytu, vyřešení víz a pojištění, které jsou v databázi pod klíčovým slovem „Expat“ a „saymore“. Balíčky jsou v kombinaci čeština, angličtina, němčina, francouzština, španělština, srbština, turečtina, chorvatština, polština, slovenština a jiné. Databáze však obsahuje i některé učebnice či základy japonštiny, vietnamštiny, norštiny, hebrejštiny, maďarštiny.

Vláďa Skoumal, zakladatel studia SKOUMAL říka: “Na ostatních jazykových aplikacích mi vždycky něco chybělo. Vocabulary Miner dává uživateli kvalitu a svobodu k vytvoření vlastní slovní zásoby, kterou právě potřebuje. Uživatel se díky tomu neztratí v každodenních situacích. Na anglickém obchodním jednání nenazve konkurenci ‚concurrence‘, při přehřátém motoru na německé dálnici nezalarmuje Kobru 11 telefonátem, že měl ‚den Unfall‘ místo ‚die Panne‘ a v Chorvatsku si na snídani může objednat ‚kruh‘ s máslem.”

Aplikace Miner

Co aplikace nabízí

  • Rozsáhlá databáze slovíček
  • Offline výuku
  • Tvorba vlastních balíčků
  • Rýchly import a export slovíček přes webové rozhraní https://app.vocabulary-miner.com/
  • Mnoho témat a jazykových úrovní
  • Střídání směrů učení
  • Kombinace různých balíčků při učení
  • Audio výslovnost
  • Statistiky
  • Synchronizace mezi více zařízeními
  • Bezpečné zálohování dat na server
  • Bez reklam

Cena a dostupnost

Zadarmo na AppStoreGoogle Play. Premium s neomezeným stahováním hotových balíčků za měsíční Premium 19,00 Kč a roční Premium 199,00 Kč. 

Podporované jazyky

Vhodné pro učení jakéhokoliv jazyka. Prostředí aplikace je přeložené do češtiny, angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny a polštiny.

Web

Mobilní aplikace

Aplikace Miner

Dnes nejčtenější

.