Zavřít reklamu

Apple ve včerejších večerních hodinách na svůj Apple TV kanál na YouTube nahrál nové video, které má divákům přiblížit, jak vypadá zákulisí natáčení seriálu For All Mankind, který je k dispozici v rámci předplatného Apple TV+. Pořad For All Mankind má za úkol divákům zprostředkovat, jak by to na světě vypadalo, pokud by vesmírný program nikdy neskončil a stále byl ve světě prioritou číslo jedna. Vypráví o životě astronautů z NASA, inženýrů a samozřejmě také o jejich rodinách. Celé „behind the scenes“ video má přesně čtyři minuty a dozvíte se v něm mnoho zajímavostí.

For All Mankind si zakládá na 100% přesnosti a vyobrazení veškerých scén. Všechny modely, expozice a charaktery jsou dotaženy do maximální dokonalosti. Apple se jednoduše snaží divákovi zprostředkovat celou atmosféru ze 60. let minulého století podle skutečnosti. „Dá se říct, že se ve For All Mankind pohybujeme ve třech světech – na Zemi, ve Vesmíru a na povrchu Měsíce. Všechny tyto tři světy jsou vytvořeny s maximálními detaily… když se procházíte napříč místností, všechny raketoplány na stole jsou reálné, všechny propisky na stole… tohle je přesně ukázka maximálních detailů,“ uvedli různí členové štábu ve videu.

Za počinem For All Mankind stojí Ronald D. Moore, Ben Nedivi a Matt Wolpert. Pokud vás For All Mankind zaujalo, můžete si tento seriál přehrát v rámci předplatného Apple TV+, které vychází na 139 korun měsíčně pro celou rodinu. Kromě pořadu For All Mankind se můžete v rámci předplatného těšit například na úspěšný seriál See v hlavní roli s Jasonem Momoou, anebo třeba The Morning Show v hlavní roli s Jennifer Aniston, kterou můžete znát ze seriálu Přátelé. Na zákulisní video z For All Mankind se můžete podívat níže.

Dnes nejčtenější

.