Zavřít reklamu

Vánoce se kvapem blíží a kromě pečení cukroví, vyhlížení prvních sněhových vloček a psaní dopisů Ježíškovi toto období také signalizují předvánoční nákupy a neuvěřitelná mánie, která se vždy v období adventu strhne. Nejinak je tomu i u jablečných zařízení, na což je Apple velice dobře připraven. Ostatně, právě kvůli blížícímu se adventu společnost zavádí na svém Online Storu a v kamenných prodejnách možnost vrátit zakoupené zboží až v lednu, díky čemuž bude vracení nevhodných dárků o poznání jednodušší.

Pravděpodobně nejste sami, kdo již nervózně vyhlíží dárky na internetu a přemýšlí, jak své nejbližší potěší. V mnoha případech se člověku podaří trefit do černého a obdarovaný je s tím co nalezne pod stromečkem spokojený, ale ne vždy to vyjde a někdy je třeba zakoupené zboží vrátit. Toho si je vědoma také jablečná společnost, která stejně jako každý rok zavádí možnost vrátit zařízení zakoupená do 25. prosince nikoliv pouze do dvou týdnů, ale dokonce až do ledna. Tímto je možné si pojistit, že budete mít v případě nevhodného dárku šanci získat peníze zpět, nebo ho vyměnit za jiný produkt. Akce běží již od 15. listopadu a potrvá do 8. ledna, do kdy bude možné zboží bez udání důvodu vrátit. Platí samozřejmě i pro Českou republiku, což si můžete ověřit přímo na webu Applu.

Výjimkou jsou samozřejmě dárkové poukazy do jablečného obchodu a případné virtuální služby. Do nabídky jsou tedy zahrnuta zejména jablečná zařízení jako je iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV a spousta dalších, které je možné bez okolků vrátit, avšak pouze v originálním balení. Rozhodně se však jedná o příjemnou novinku, jež potěší všechny, kteří pokukují po nějakém zboží od tohoto technologického giganta, ale bojí se, že šlápnou vedle. Uvidíme, zda tuto vánoční sezónu Apple opět trhne rekord a vydělá na prodejích o hezkých pár miliard více. Už máte vybrané dárky, nebo si teprve sepisujete seznam?

Dnes nejčtenější

.