Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud jste ještě nezačali shánět dárky, tak právě nyní je ta pravá chvíle začít. Věřte tomu nebo ne, Vánoce jsou tady prakticky za měsíc. Celý rok opět utekl jako voda a i letos se můžete spolehnout na naše průvodce vánočními dárky. V tomto článku se podíváme na celkově pět nejlepších produktů od Swisstenu, kterými uděláte radost prakticky komukoliv. Dá se říct, že na Swissten můžete vsadit tehdy, pokud nevíte, co dotyčné osobě zakoupit – power banka, kabel, či například sluchátka potěší doopravdy kohokoliv. Vrhněme se tedy na věc.

Kabel 3v1 s certifikací MFi

Obyčejným kabelem rozhodně nic nezkazíte – o tom ví své především jablíčkáři, jelikož nabíjecí kabely pro zařízení od Applu se dokáží poškodit velmi často. V případě kabelu, který nese označení 3v1, nedarujete jen tak ledajaký kabel. V jednom kabelu se totiž skrývá konektor Lightning, microUSB a USB-C. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že tento kabel využijete například na pracovním stole, kdy potřebujete nabíjet pokaždé jiné zařízení s jiným konektorem. Kabel navíc disponuje certifikací MFi, takže bude fungovat i po aktualizaci iOS.

Sluchátka TRIX

Novinka, kterou Swissten nabízí teprve krátkou dobu – to jsou sluchátka TRIX. V případě, že má váš obdarovaný rád hudbu, tak bezdrátovými Bluetooth sluchátky Swissten TRIX rozhodně neurazíte, ba naopak. Tato sluchátka toho nabízí opravdu hodně, včetně integrovaného FM přijímače pro rádio. Sluchátka TRIX mají pevnou hliníkovou výstuž, tudíž se jen tak nerozbijí a na uších sedí velice dobře.

Nabíječka 3A SLIM

SLIM nabíječky od Swisstenu osobně vnímám jako jeden z nejlepších produktů. Jedná se o klasické adaptéry, které mají dva USB porty, do kterých si můžete připojit prakticky jakýkoliv kabel (třeba kabel 3v1 od Swisstenu). Úžasné jsou ale v tom, že se konektor USB nenachází na čele adaptérů, nýbrž na jejich spodku (či vršku podle toho, jak adaptér umístíte do zásuvky). Perfektně tyto adaptéry využijete tedy například do zásuvek, které jsou normálně nepoužitelné kvůli zasunuté posteli či jiného nábytku.

3A SLIM adaptéry Swissten zakoupíte zde

Powerbanka All-in-One

All-in-One – takto zní přívlastek jediné powerbanky, kterou můžete potřebovat. Různí výrobci nabízí zvlášť powerbanky s různými konektory a ve finále potřebujete k nabití různých zařízení různé powerbanky. Swissten na to šel ale s powerbankou All-in-One úplně jinak. Jak už můžete podle názvu tušit, tak tato powerbanka nabízí prakticky všechny konektory – USB, Lightning, microUSB a USB-C. Navíc disponuje také bezdrátovým nabíjením a její kapacita je 10.000 mAh.

  • Powerbanku Swissten All-in-One zakoupíte zde

Magnetické držáky do auta s bezdrátovým dobíjením

Pokud obdarovaný tráví většinu svého času v automobilu, tak zajisté ocení magnetický držák do auta s bezdrátovým nabíjením. Tento vynález vnímám taktéž jako velice praktický, jelikož se nemusíte otravovat se zastrkováním kabelu pro nabíjení pokaždé, když potřebujete telefon z držáku vyjmout. Společně s bezdrátovým nabíjením můžete iPhone vzít z držáku kdykoliv a samozřejmě jej tam můžete kdykoliv vrátit.

Slevový kód a doprava zdarma

Dnes nejčtenější

.