Zavřít reklamu

Apple letos nepřestává překvapovat. Poté, co neuspořádal tradiční říjnovou Keynote a všechny hardwarové novinky představil skrze tiskové zprávy, totiž dnes v noci rozeslal pozvánky na Keynote prosincovou, o které nebylo v uplynulých týdnech absolutně slyšet a tudíž je pro mnohé obrovským překvapením. Ta proběhne 2. prosince od 10:00 našeho času v New Yorku. Nicméně vyšší tlak z ní mít nemusíte, žádné zázraky se na ní totiž neočekávají.

Začátek prosince je již řadu let spojen s vyhlášením nejlepších aplikací roku, her roku a dalších top věcí roku z pohledu Applu, respektive z pohledu jeho služeb. To dělal Apple v minulosti skrze tiskové zprávy, avšak podle pozvánky se zdá, že letos se tento zaběhlý způsob rozhodl změnit na věc o poznání honosnější – tedy tiskovou konferenci. Jak jinak si totiž vyložit heslo “Loved by millions. Created by the best.” z pozvánky, které doprovází zlaté logo App Storu.

Apple Special Event v prosinci

Že nebude Keynote ničím velkým naznačuje i stránka Applu věnovaná přenosům jeho Keynote, na které zatím není odkaz ke sledování k dispozici. Je tedy poměrně pravděpodobné, že se přenosu této Keynote ani nedočkáme a vystačit si tak budeme muset s tiskovou zprávou, kterou Apple v jejím průběhu či po skončení vydá. Existuje sice určitá šance, že se v následujících hodinách či dnech v Apple Special Events sekci odkaz na stream sice objeví, avšak o velké pravděpodobnosti se tu skutečně nebavíme. 

Nechme se tedy překvapit, co si Apple na tento den skutečně nachystá a zda třeba kromě aplikací ukáže i něco o poznání zajímavějšího. Nabízí se třeba i představení lokalizačního přívěsku, který je již dlouhé měsíce vyvíjen a testován. Na druhou stranu je již relativně pozdě na spuštění jeho prodejů, aby mohl do blížících se Vánoc nějak zajímavě zasáhnout. 

Dnes nejčtenější

.