Zavřít reklamu

Komerční sdělení:Jelikož se vám naše minulá slevová akce, kterou jsme uspořádali ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost, velmi líbila, připravili jsme si pro vás na dnešek akci další. Ta se tentokrát týká bezdrátových sluchátek a reproduktorů z dílny Bose. Získání slevy je stejně jako minule velmi jednoduché. Do pole pro slevový kód totiž stačí zadat lsa1711 cena bude snížena. Ale pozor, sklady MP nejsou bezedné a po vyprodání zásob z nich akce končí.

Reproduktory

Bose SoundLink Micro

I s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo. Tak přesně takto bychom mohli drobečka jménem SoundLink Micro od Bose charakterizovat. Jedná se totiž o skutečně malý reproduktor ideální například na pěší či cykloturistiku, který však dokáže svým kvalitním zvukem více než zaujmout. Potěší i to, že s chlubí voděodolností podle IP X7, ale i baterii, která mu zajistí až šestihodinovou výdrž. Zkrátka ideální parťák na cesty, ať už vedou kamkoliv. 

Běžná cena reproduktoru je 2 990 Kč, díky slevovému kódu lsa1711 jej však můžete získat za 2 631 Kč.

Bose SoundLink Color II

Pokud hledáte ideálního hudebního parťáka například na výlety, je pro vás SoundLink Color II jako stvořený. Jedná se o poměrně malý reproduktor, který se však pyšní plným a hutným zvukem, který vás dokáže pohltit. Hudbu do něj posíláte klasicky skrze Bluetooth a regulujete jí následně přes aplikaci Bose Connect. Fajn je i to, že reproduktor disponuje odolností podle IP X4, díky čemuž se jej nemusíte bát vzít třeba ani k bazénu. Jako třešničku na dortu pak můžete vnímat osmihodinovou výdrž na jedno nabití či mikrofon, díky kterému lze přes reproduktor vyřídit i hovory. 

Běžná cena reproduktoru je 3 590 Kč, díky slevovému kódu lsa1711 jej však můžete získat za 3 159 Kč.

Bose SoundLink Revolve

Nudí vás klasický design reproduktorů? Ideální. Pak vás rozhodně zaujme SoundLink Revolve od Bose, který se designově konkurenci rozhodně vymyká. To však není ani zdaleka to jediné. Reproduktor se totiž chlubí skutečně vynikajícím zvukem a to všude kolem sebe, díky čemuž máte jistotu, že pokud jej postavíte například doprostřed místnosti, všude kolem něj se budete cítit jako v první řadě na vašem oblíbeném koncertu. Potěší i možnost nastavení si skutečně hlasitého zvuku bez jakýchkoliv nedokonalostí, které se při vysoké hlasitosti často objevují. Za pozornost rovněž stojí dvanáctihodinová výdrž baterie či voděodolnost, díky čemuž je reproduktor vynikajícím společníkem i na venek. 

Běžná cena reproduktoru je 5 290 Kč, díky slevovému kódu lsa1711 jej však můžete získat za 4 655 Kč.

Bose SoundLink Revolve+

Líbí se vám koncept Revolve, ale chtěli byste ještě něco lepšího? Pak je tu Revolve+, který vše, co Revolve, a k tomu ještě navíc pořádnou dávku vysoce kvalitních basů či držák pro snadné přenášení. Reproduktor byl navržen tak, aby se basy z něj šířily všemi směry a veškeré posluchače kolem něj tak naplno zasáhly a v ideálním případě naprosto pohltily. Zda se to Bose podařilo můžete díky dnešní slevové akci vyzkoušet i vy. 

Běžná cena reproduktoru je 7 390 Kč, díky slevovému kódu lsa1711 jej však můžete získat za 6 503 Kč.

Bose S1 Pro

Pokud lačníte po tom nejlepším možném od Bose za jakoukoliv cenu, je pro vás reproduktor S1 Pro jako stvořený. Jeho zvuková reprodukce je totiž dle výrobce i jeho majitelů skutečně vynikající, díky čemuž si lze vychutnat vše skutečně naplno. Při konstrukci reproduktoru bylo přihlédnuto k potřebám hudebníků či DJů, kterým se snažilo Bose vyjít ve všech jejich potřebám vstříc. Výsledkem je tento nekompromisní krasavec s auto EQ či Buletooth rozhraním, který lze ovládat přes aplikaci Bose Connect. Zkrátka kousek pro ty nejvybíravější milovníky hudby. 

Běžná cena reproduktoru je 14 990 Kč, díky slevovému kódu lsa1711 jej však můžete získat za 13 191 Kč.

Sluchátka

Bose SoundSport Wireless IE

Lačníte po bezdrátových špuntech, ale bojíte se, že je ztratíte? Co sáhnout po alternativě ve formě SoundSport Wireless IE? Jedná se o špunty, které jsou mezi sebou spojené kabelem a tudíž je velmi malé riziko jejich ztráty. Kromě toho nabízí samozřejmě velmi kvalitní zvuk, základní odolnost proti potu, spolehlivou Bluetooth konektivitu nebo třeba možnost úprav skrze aplikaci Bose Connect. 

Běžná cena sluchátek je 3 990 Kč, díky slevovému kódu lsa1711 jej však můžete získat za 3 511 Kč.

Bose SoundSport Free

Sháníte nenápadná bezdrátová sluchátka se špuntovými koncovkami? Pak pro vás budou SoundSport Free jako stvořená. Jedná se o klasické bezdrátové špunty jako stvořené pro sport, které mu dodají ten správný šmrnc díky vynikajícímu zvuku s pohlcujícími basy. U tohoto modelu potěší dále pětihodinová výdrž baterie, kterou lze v kombinaci s nabíjecí krabičkou prodloužit až na 10 hodin, či konektivita s aplikací Bose Connect, skrze kterou lze sluchátka nejen různě přizpůsobovat, ale třeba je i v případě ztráty hledat. 

Běžná cena sluchátek je 5 290 Kč, díky slevovému kódu lsa1711 jej však můžete získat za 4 655 Kč.

Bose SoundLink AroundEar II

Další povedený kousek z dílny Bose, který se pyšní klasickým náhlavním designem. Sluchátka se dle výrobce chlubí vysoce kvalitním pohlcujícím zvukem při hudbě, velmi kvalitním zvukem při hovorech, které můžete vyřídit díky integrovanému mikrofonu či parádní patnáctihodinovou výdrží baterie. Za zmínku dále stojí velmi lehká konstrukce, díky které je na hlavě skoro ani neucítíte. Zkrátka radost je používat. 

Běžná cena sluchátek je 5 990 Kč, díky slevovému kódu lsa1711 jej však můžete získat za 5 271 Kč.

Bose QuietComfort 35 II

Hledáte kvalitní náhlavní sluchátka s klasickým designem? Pak jsou pro vás QuietComfort 35 II jako stvořená. Jedná se o jeden z TOP modelů společnosti Bose, který se chlubít aktivním potlačením okolního hluku, ale i skutečně skvělým zvukem. Konzervativní jedince pak potěší ovládání skrze klasické knoflíky na náušnících či skutečně bytelná konstrukce, díky které vám sluchátka vydrží dlouhé roky bez problému funkční.  

Běžná cena sluchátek je 8 790 Kč, díky slevovému kódu lsa1711 jej však můžete získat za 7 735 Kč.

Bose Noise Cancelling 700

Jedná se o špičková sluchátka s velmi kvalitním, hutným zvukem, ale i senzory pro využití v rozšířené realitě. Pochlubit se mohou jak bytelnou konstrukcí, tak i elegantním designem, pohodlnými náušníky a spojovacím mostem či aktivním potlačením okolního hluku, které zvládají velmi dobře. Za zmínku stojí rovněž intuitivní ovládání skrze dotyková gesta na náušících, které stačí jen přejet prstem či se jich dotknout a sluchátka už samy poznají, co po nich vlastně chcete. Pokud tedy chcete ochutnat technologie zítřka, Noise Cancelling 700 jsou tu přesně pro vás. 

Běžná cena sluchátek je 10 990 Kč, díky slevovému kódu lsa1711 jej však můžete získat za 9 671 Kč.

Dnes nejčtenější

.