Zavřít reklamu

Popularita kancelářského balíku iWork z dílny Applu se neustále zvyšuje, čehož si je Apple velmi dobře sám vědom a proto se snaží softwary, které jsou jeho součástí, neustále zlepšovat. V uplynulých týdnech jsme se proto dočkali řady zajímavých aktualizací, které více čí méně aplikace vylepšily a v tomto trendu hodlá podle všeho Apple pokračovat i nadále.

Jedna ze skvělých aktualizací, která posouvá Pages, Numbers a Keynote opět o kus dále, vyšla ve včerejších večerních hodinách. Aktualizace nese označení 5.2.1 a je určená pro operační systém iOS a iPadOS, tedy pro iPhone a iPad. Před touto aktualizací jsme se posledního updatu dočkali již před pár měsíci, konkrétně v září. Mezitím, co tato starší aktualizace přinesla mnohé změny a jednalo se o jednu z větších aktualizací, tak nynější aktualizace 5.2.1 přináší „pouze“ zvýšení výkonu a opravy některých chyb. Uživatelé si však pochvalují například opravu využívání šipek na iPadu.

I samotný Apple u této aktualizace neuvádí žádný extra dlouhý popisek. Celou aktualizaci popsal jednou jedinou větou, ve které stojí „Tato aktualizace obsahuje vylepšení stability a výkonu“. Aplikace Pages, Numbers a Keynote z jablečného kancelářského balíčku jsou samozřejmě k dispozici naprosto zdarma v rámci App Storu, a to jak na iPhonu a iPadu, tak také na macOS zařízeních.

Dnes nejčtenější

.