Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jen velmi málo jablíčkářů používá své iPhony bez jakéhokoliv ochranného krytu. Vzhledem k tomu, jak jsou opravy těchto telefonů drahá, se však tomuto faktu nelze rozhodně divit. Ani samotné kryty ale nejsou mnohdy záležitostí pár korun, nýbrž za ně můžete zaplatit i vyšší stovky korun či nižší tisíce. Díky iWant Fashion Week však lze některé kryty sehnat za hubičku. 

V nabídce je skutečně velké množství krytů značek UNIQ, Karl Lagerfeld, Adidas, Guess, ale i mnoho levnějších variant prodávaných přímo pod hlavičkou iWantu. Prakticky všechny tyto kryty pak spojuje jedna věc – skutečně strmý cenový pád o vyšší desítky procent. Problém totiž není sehnat například originální Apple kryty se slevou 79 %. Přesně to je totiž případ koženého pouzdra Folio na iPhone X či XS v bledě růžové barvě. Pokud se vám pak líbí tento typ pouzdra, ale raději byste jej v černé, ušetříte při nákupu 50 %. Pouzdra vás tak vyjdou na 590, respektive 1395 korun. Pokud pak pokukujete po pouzdrech o poznání levnějších, za zmínku rozhodně stojí silikonové kryty ve stylu Applu z dílny iWantu, jejichž ceny padly také o 76 %. Ze 799 korun je tak rázem příjemných 199 korun.

Krytů je však v nabídce Fashion Week daleko víc a je jen na vás, pro který se rozhodnete. Ale pozor, akce končí už 17. listopadu nebo vyprodáním zásob. Rozhodně tedy s nákupy neváhejte. Pokud budete, můžete se s některými kryty za super ceny rozloučit. 

iWant Fashion Week

Dnes nejčtenější

.