Zavřít reklamu

Před malou chvílí Apple světu ukázal zbrusu nový MacBook Pro s 16″ displejem. Jedná se dle jeho slovo nejvýkonnější notebook světa, který najde využití hlavně u profesionálních uživatelů, kteří nestojí o žádné kompromisy. Za novinku si však Apple samozřejmě nechá i velmi slušně zaplatit. Na kolik vyjde novinka v České republice?

Za základní verzi, která je osazená 6jádrovým procesorem Intel Core i7 9. generace, 16 GB RAM paměti, 512 GB SSD diskem a grafikou AMD Radeon Pro 5300M se 4 GB pamětí zaplatíte ještě vcelku slušných 69 990 korun. Pokud se však rozhodnete novinku “naboostit” na maximum a osadit jí osmijádrovým procesorem Intel Core i9 9. generace s Turbo Boostem 5 GHz, 64 GB RAM pamětí, grafikou AMD Radeon Pro 5500M s 8 GB paměti GDDR6 a 8 TB úložištěm, vyjde vás tato hračka na úctyhodných 188 590 korun. Jedná se sice o relativně vysokou částku, na druhou stranu za ní však dostanete alespoň dle slov Applu nejlepší profesionální laptop současnosti, což je rozhodně lákavá nabídka. 

Pokud si nový MacBook Pro objednáte dnes, Apple vám jej dle svého webu doručí relativně brzy – konkrétně už na konci listopadu mezi 26. až 28. listopadem. Stroje s lepšími konfiguracemi pak samozřejmě budou uživatelům doručeny o poznání později. Je podle vás cena novinky adekvátní nebo přestřelená?

Dnes nejčtenější

.