Zavřít reklamu

Streamovací služba  TV+ je v provozu již více než týden. Její přijetí bylo jak ze strany uživatelů, tak i kritiků mírně rozporuplné. O statistiky, týkající se služby, se Apple zatím ještě nepodělil, a na vynášení soudů o úspěšnosti či neúspěšnosti  TV+ je ještě brzy. Cupertinský gigant ale o službě ani v nejmenším nepochybuje, a suverénně plánuje druhé série seriálů i zcela nový obsah. Mezi nové plánované přírůstky se nedávno zařadil projekt s názvem Severance. Na co se diváci mohou těšit?

Podle dostupných zpráv má Severance být thrillerem z pracovního prostředí, který se bude odehrávat ve firmě, snažící se posunout rovnováhu mezi prací a osobním životem na novou úroveň. Jedním z účinkujících v nově připravovaném pořadu bude herec Adam Scott (Flower, Little Evil, Krampus: Táhni k čertu), produkci si bere na starost Ben Stiller. Pod seriál se podepíše Dan Erickson. Datum uvedení seriálu Severance zatím není známo, společnost Apple ale již uzavřela dohodu o celé první sérii, která bude čítat deset epizod. Vzhledem k tomu, že se zatím všechny hlavní seriály v rámci služby  TV+ dočkaly druhých sérií, je i u Severance pravděpodobné, že první sérií nejspíš neskončí.

Na  TV+ můžeme v současné době sledovat seriály See, The Morning Show, Dickinson nebo třeba For All Mankind. Kromě této hlavní čtveřice seriálů nabízí  TV+ také obsah, určený dětem a náctiletým divákům. Kromě dalších sérií seriálů, které již byly uvedeny, plánuje Apple do knihovny streamovací služby  TV+ zařadit ještě další seriály, filmy i dokumenty.

Dnes nejčtenější

.