Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení aplikace se dostanete skrze její název.

Adobe Aero

Chcete si pohrát s tvorbou v prostředí rozšířené reality? Aplikace Adobe Aero vás tímto procesem provede krok za krokem – nepotřebujete k tomu žádné znalosti z oboru programování. Adobe Aero vám umožní vytvářet projekty v rozšířené realitě, natáčet videa a sdílet vaše výtvory.

JBL Compact Connect

JBL Compact Connect je jednoduchá, ale užitečná aplikace, která vám umožní ovládat až čtyři reproduktory JBL EON ONE Compact najednou. Nabízí možnost ovládání přes Bluetooth, přidávání efektů, nastavování vlastních schémat pro přehrávání a mnoho dalšího.

Unify – Live Photo Editor

Pořídit opravdu dobrou skupinovou fotografii může být někdy problém. Občas někdo mrkne, někdo jiný se zase neusměje včas. Naštěstí je tu aplikace Unify – Live Photo Editor, která z Live Photos ve vašem iOS zařízení vybere ty nejlepší záběry a zkombinuje je do jedné jediné dokonalé fotografie.

Boolitaire

Halloween je sice už za námi, proč si ale nedopřát trochu duchařské karetní zábavy na iPhonu? Jak název napovídá, Boolitaire je tak trochu strašidelná verze populárního solitairu s řadou možností přizpůsobení i hraní. Pokud by vás duchové omrzeli, můžete přepnout na neutrální motiv.

Meridian 157: Chapter 1

Při pátrání po anomálii se ocitáte uvězněni v opuštěném zařízení na subarktickém ostrově. Co je tohle místo zač? Kdo ho postavil? A kdy se stalo opuštěným? Vaším úkolem bude prozkoumat každý roh komplexu. Mějte se ale na pozoru – dost možná je opuštěný pouze zdánlivě.

Dnes nejčtenější

.