Zavřít reklamu

Za poslední dobu jsme tu měli mnoho pozoruhodných stříleček, roztodivných adventur i nečekaně povedených příběhových titulů. Jednou za čas nechyběla ani nějaká ta pořádná retro hříčka, která nás zavedla zpět do 80.  či 90. let a vezla se na vlně nostalgie. Tentokrát ale máme něco speciálního, kde si poměříme síly v aréně s ostatními hráči a utkáme se o titul nejlepšího válečníka. Nikoliv však pouze silou a agresí, ale také rozvážnou taktikou. Vývojáři z Netmarble si pro nás totiž připravili netradiční karetní hru Magic: ManaStrike.

Kvalitních karetních her je v dnešní době jako šafránu a kromě Hearthstonu není moc příležitostí, jak projevit svůj um a cit pro strategii. To se rozhodli změnit vývojáři z Netmarble, kteří začali pracovat na hře Magic: ManaStrike, tedy svých způsobem předchůdce legendárního Magic: The Gathering. Tedy ne, že by se na mobilních zařízeních neobjevily desítky titulů s tímto motivem již v minulosti, ale drtivá většina z nich byla přinejmenším pochybné kvality a především nenabízela pořádný PVP mód. V nejnovějším počinu si to totiž rozdáme s ostatními v aréna, a to pomocí asynchronního multiplayeru. Nebudou chybět stará známá kouzla z Magic: The Gathering a samozřejmě postavy, na něž jsme zvyklí. Vše doplní fantastická grafická stránka a vynikající soundtrack.

Uvidíme, zda se Magic: ManaStrike podaří dosáhnout svého potenciálu a nezůstane zastíněna svých stolním karetním nástupcem. Konec konců, hra je původem z Jižní Koreji a pokud nás něco asijské hry naučily, tak je to to, že sice většinou bývají nanejvýš kvalitní a zábavné, ale na druhou stranu uzamykají hráče za platební brány. Pokud si však Netmarble tento neduh pohlídá, mohli bychom tu mít adepta na jednu z nejlepších mobilních karetních her. Ostatně, hra cílí na jinou skupinu než právě Hearthstone od Blizzardu a to by ve finále nemuselo být vůbec na škodu. Pokud vás tedy zajímají karetní hry, milujete strategické souboje a Magic: The Gathering vám není vzdálené, sledujte vývoj hry a dění. Oficiální datum vydání se dozvíme na akci G-Star během příštího týdne.

Dnes nejčtenější

.