Zavřít reklamu

Minulý týden v pátek jsme se dočkali spuštění jablečné streamovací služby Apple TV+ pro širokou veřejnost. Apple u této služby nabízí týdenní předplatné naprosto zdarma, díky kterému se můžete podívat na všechny dostupné pořady a zjistit, zdali vám bude Apple TV+ vyhovovat či nikoliv. Pokud patříte mezi tu druhou skupinu lidí, kterým Apple TV+ nevyhovuje a nechcete za ni platit 139 korun měsíčně kvůli několika pořadům, poradíme vám, jak můžete předplatné Apple TV+ zrušit ještě před tím, než vám Apple strhne částku za první měsíc předplatného.

Jak zrušit předplatné Apple TV+

Na vašem iPhonu či iPadu, kde jste přihlášeni k Apple ID, na kterém běží týdenní předplatné Apple TV+ zdarma, se přesuňte do nativní aplikace App Store. Jakmile tak učiníte, tak v pravém horním rohu rozklepněte ikonu svého profilu. Poté už jen stačí, abyste přešli do sekce Předplatná. Zde najděte předplatné Apple TV+ a klepněte na něj. Jakmile se vám zobrazí možnost výběru předplatného, tak ve spodní části klepněte na červený text Zrušit předplatné. Poté už jen stačí zrušení předplatného potvrdit.

Pokud patříte mezi jedince, kteří si předplatné Apple TV+ spustili na týden zdarma později, tak zbystřete. Pokud byste se rozhodli pro ukončení předplatného předčasně, tak vám týdenní zkušební doba jednoduše nedoběhne až do konce. Zrušením týdenní zkušební doby přijdete o Apple TV+ ihned.

Dnes nejčtenější

.