Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Virtual Wall

Pokud při práci na vašem Macu využíváte několik monitorů, možná by vám mohla přijít vhod aplikace Virtual Wall, která je ke dnešnímu dni navíc zcela zdarma. Tato aplikace dokáže uzamknout váš kurzor do jednoho monitoru, aniž byste museli odpojovat ostatní.

Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Infinity Monitor

O aplikaci Infinity Monitor se zasloužilo stejné vývojové studio, které stojí za výše zmiňovanou aplikací Virtual Wall. Funkce této aplikace je poměrně podobná a definovat se dá tak, že vám umožňuje jaksi zacyklit váš monitor, díky čemuž například při naražení do levého rohu se kurzor nezastaví, avšak vyjede vám zprava.

Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Luminar Photo

Aplikace Luminar Photo slouží pro vylepšování vašich fotografií, čehož dosáhne vskutku spolehlivě. Pro zmiňované vylepšení tato aplikace totiž používá takzvanou umělou inteligenci, která sama pozná, co by se na vaší fotografii dalo vylepšit. Podle několika uživatelů se tato aplikace doslova vyrovnává pravděpodobně nejpopulárnějšímu programu pro tyto účely, kterým je Adobe Lightroom.

Původní cena: 1 850 Kč (1 290 Kč)

Super Eraser Pro:Photo Inpaint

S pomocí aplikace Super Eraser Pro:Photo Inpaint můžete vcelku spolehlivě odstranit nechtěné objekty z vašich fotografií, které vám například výsledný dojem z fotky samotné značně zhoršují. Takto můžete třeba vyretušovat nevyžádané postavy, určitá znečištění a spoustu dalšího. Výsledky této appky si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

Původní cena: 379 Kč (9 Kč)

PDF Compress Expert

Jak již samotná název napovídá, aplikace PDF Compress Expert slouží pro zmenšení velikosti těch nejrůznějších PDF souborů. Aplikace PDF Compress Expert dokáže snížit kvalitu přiložených obrázků a optimalizovat jejich velikost, odstranit nepotřebné náhledové snímky a metadata a celkově tak snížit zmiňovanou velikost těchto dokumentů ve formátu PDF.

Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

sPlayer Pro

Jestliže hledáte spolehlivou alternativu za nativní aplikaci QuickTime Player, videopřehrávač sPlayer Pro by se pro vás mohl stát tou správnou volbou. Tato aplikace podporuje pravděpodobně všechny dnes nejpoužívanější videoformáty, dokáže změnit samotnou rychlost videa a pro přehrávání využívá takzvanou hardwarovou akceleraci.

Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Roadblock – Content Blocker

Aplikace Roadblock – Content Blocker slouží pro maximalizování vašeho soukromí na internetu, čehož dosáhne zablokováním určitého nevyžádaného obsahu. V rámci této aplikace si nastavíte vaše vlastní pravidla, kterými se bude následně řídit jablečný prohlížeč Safari.

Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.