Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Produkty z dílny Bang & Olufsen jsou celosvětově velmi oblíbené jak díky svému parádnímu a do jisté míry neotřelému designu, tak i pro svůj osobitý zvukový projev, který zkrátka chytí za srdce nejednoho milovníka kvalitní hudby. Za svou kvalitu si však nechává Bang & Olufsen náležitě zaplatit, kvůli čemuž jsou mnohé jeho produkty pro běžné smrtelníky takřka nedosažitelné. Nicméně díky slevové akci na Mobil Pohotovosti na ně může dosáhnout téměř každý.

Mobil Pohotovost zlevnila v rámci své akce Oholené ceny hned tři produkty Bang & Olufsen – konkrétně dva reproduktory a jedny sluchátka. V případě sluchátek se jedná o model BeoPlay E8, který se vyznačuje jak vynikajícím zvukem, tak líbivým designem. Jedná se o klasické špunty, které jsou odolné vůči prachu a vodě, ale i skvěle přizpůsobitelné díky aplikaci Bang & Olufsen ve vašem chytrém telefonu. Sluchátka jsou dodávána ve stylové nabíjecí krabičce, která je dokáže nabít až 3x. Jejich výdrž se pak pohybuje kolem 5 hodin. Cena těchto sluchátek spadla na 4390 korun z 5290 korun. 

Slevy se dále dočkat reproduktor BeoPlay A1 Natural. Ten je sice relativně malý, i tak však nabízí vysoce kvalitní zvuk, který mu může kdejaká konkurence jen tiše závidět. Reproduktor nabízí technologii True360, která zajišťuje vyvážené rozptýlení vaší hudby odkudkoliv. Potěší i špičkový výkon 2 x 140 W, díky kterému máte jistotu, že reproduktor zkrátka uslyšíte. A výdrž? Tento krasavec zvládne hrát celý den a to díky 2200 mAh baterii. Běžná cena tohoto reproduktoru je 5290 korun, avšak díky slevové akci jej můžete nyní získat za 4390 korun.

Třetí zlevněný produkt se dá bez nadsázky označit za produkt o opravdové fajnšmekry. Jedná se totiž o reproduktor BeoPlay A3 3. generace, který na první pohled zaujme svým skutečně netradičním designem, který vůbec reproduktor nepřipomíná. Tato stylovka však reproduktorem je a to skutečně výborně hrajícím, díky čemuž si jej výrobce cení na 65 590 korun. Mobil Pohotovost vám však tento hudební skvost, který se chlubí podporou celé řady funkcí pro co největší zkvalitnění reprodukovaného zvuku, prodá za 36 290 korun. 

Dnes nejčtenější

.