Zavřít reklamu

Současný výběr filmů a seriálů na TV+ se dá bez nadsázky označit za ubohý. Nikoliv však proto, že by byly jednotlivé snímky nekvalitní, ale zkrátka proto, že jich je strašlivě málo. Tuto skutečnost se ale Apple pokusí v dohledné době změnit dávkou dalšího obsahu, kterým se pokusí své uživatele přesvědčit, že jeho streamovací služba stojí rozhodně za to. Jedním z titulů, které do ní v brzké době přidá, je i Servant, za kterým stojí filmová legenda M. Night Shyamalan. Jak se však zdá, snímek nebude zřejmě pro každého. 

Pár trailerů na Servant sice již Apple uvolnil, zpravidla se však jednalo o relativně krátké pasáže, které o příběhu seriálu nic moc nevypovídaly. To se však nyní změnilo uvolněním prvního skutečně dlouhého traileru, který odhaluje philadelphský pár a jejich chůvu, kterou si najali pro hlídání jejich “dítěte”. Slovo “dítě” je však v uvozovkách zcela záměrně. Jedná se totiž dle všeho spíše o realisticky vypadající panenku, která má zřejmě páru pomoci překonat trauma po tragédii, které prožil. Na detailnější střípky příběhu si však budeme muset ještě počkat. 

Servant dorazí na TV za necelý měsíc – konkrétně 28. listopadu. V tuto chvíli však není bohužel jasné, zda se jej Apple rozhodne uvolnit zase z větší části ve formě několika dílů naráz jako tomu bylo u See či The Morning Show, či bude jednotlivé díly tohoto seriálu uvolňovat postupně s týdenními rozestupy, na které “najel” u všech svých seriálů. Tak či onak, trailer vypadá zkrátka zajímavě a diváky, kteří mají podobné psycho kousky rádi, na sledování rozhodně navnadí. Snad tedy bude stát za to i samotný seriál. 

Dnes nejčtenější

.