Zavřít reklamu

Páteční spuštění streamovací služby TV+ vyvolalo mezi jablíčkáři spíš rozporuplné reakce. Obsah jako takový se sice zdá naprosté většině z nich velmi dobrý, avšak počet titulů je zatím skutečně mizerný. Vybírat totiž můžeme jen z osmi snímků, přičemž některé z nich jsou určeny vyloženě dětem, čímž se výběr značně zužuje. Za zmínku stojí pak i to, že se jedná až na jeden jediný titul o seriály, jejichž pokračování se dočkáme až v průběhu následujících týdnů. Apple však hodlá tuto skutečnost v brzké době napravit dodáním další spousty obsahu, mezi kterým se objeví i na první pohled velmi zajímavý film The Banker, ve kterém se v hlavní roli objeví herecká ikona Samuel L. Jackson. A právě na tento film uvolnil Apple první upoutávku.

Film The Banker si svou premiéru odbude v kinech už 5. prosince a zanedlouho poté by měl dorazit i do TV+. Má být založen na skutečném příběhu dvou Afroameričanů žijících v USA, kteří se pokusí vymyslet plán, jak pomoci ostatním Afroameričanům získat v nelehké době 60. let minulého století možnost půjček či nákupů nemovitostí. Jak už samotný trailer naznačuje, nouze nebude o humorné scény založené na černém humoru hlavního protagonisty, kterého díky němu mnozí diváci zbožňují.

The Banker by měl být v pořadí třetím filmem, který bude na TV+ k dispozici. Už nyní na ní naleznete Sloní královnu, kterou by měl v listopadu doplnit film Hale, o kterém toho zatím mnoho nevíme. Jak už však bylo zmíněno v úvodu, obsahu má Apple v plánu do služby dodat v brzké době o poznání víc, avšak jednat se bude zřejmě vesměs o seriály. Snad tedy budou alespoň na takové úrovni, jako je nyní See či The Morning Show. Vše však v tomto směru ukáže až čas.

Dnes nejčtenější

.