Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

palmEM: Emergency Medicine

Zakoupením apliakce palmEM: Emergency Medicine získáte perfektní příručku pro vaše iPhony a iPady, která se na vašich cestách stane rádcem z oblasti zdravotnictví. Tato aplikace obsahuje převelice důležité informace, které mnohdy mohou i zachránit nejeden lidský život.

Affinity Photo

S pomocí aplikace Affinity Photo můžete spolehlivě upravovat všechny vaše fotografie, a to za využití pouhého iPadu. Tato appka je totiž plně optimalizovaná na jablečné tablety a podle oficiální dokumentace by vám měla ve spoustě věcí dokázat nahradit například váš Mac.

Steps GO: Step Counter

Jak je již ze samotného názvu patrné, aplikace Steps GO: Step Counter slouží pro co možná nejspolehlivější počítání vámi ušlých kroků. Mimo klasického počítání kroků vám aplikace taktéž poskytne informace o intenzitě vašeho chození, ušlé vzdálenosti a spálených kaloriích. Pokud tedy hledáte náhradu za nativní aplikaci Zdraví, možná by vás aplikace Steps GO: Step Counter mohla alespoň z části zaujmout.

FoodyLife : The Food Diary App

Jestliže hledáte nějakou aplikaci, která by vám dokázala napomoct zlepšit váš jídelníček, možná je aplikace FoodyLife : The Food Diary App tou správnou volbou. Do této aplikace si totiž zapisujete všechna jídla, která za den sníte, díky čemuž získáte dokonalý přehled. Appka na vás navíc nevyvíjí žádný tlak, a to z důvodu, že vám nezobrazuje například kalorie.

Block vs Block II

Pokud vás v minulosti bavila populární hra Tetris, avšak chtěli byste si ji zahrát jemně vylepšenou, rozhodně byste měli vyzkoušet hru Block vs Block II. Tato hra je Tetrisu velice podobná, avšak přináší možnost takzvaného online hraní. V tom se můžete utkat s kamarádem, který se nachází na stejné WiFi a vašim úkolem bude jej porazit. Detailněji se na tuto hru můžete podívat v níže přiložené galerii

Schule: Shared Todo & Homework

Aplikaci Schule: Shared Todo & Homework ocení především všichni žáci a studenti, kteří často zapomínají na své domácí úkoly a povinnosti. V rámci této aplikace si totiž se svými spolužáky můžete sdílet vaše nadcházející úkoly, díky čemuž může mít například hned celá třída přehled o současném dění.

Toddler Games with Fun Songs

Poměrně známá hra Toddler Games with Fun Song je určena pro děti v předškolním věku, které postupně naučí základům pozornosti a logického uvažování. Hraním této hry by vaše dítě mělo být daleko více připraveno na povinnou školní docházku a jejich zmiňované logické myšlení by mělo být patřičně posíleno.

Dnes nejčtenější

.