Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Trendem dnešní doby je konzumní společnost. Snahou uživatelů mobilních zařízení je čím dál méně své zařízení opravovat nebo jakkoli servisovat, a proto stále více lidí začíná pokukovat po možnostech, jak své zařízení zabezpečit a tudíž předejít rozbití. Ceny nových telefonů, tabletů, případně i chytrých hodinek, jsou dnes stále vyšší, a jednou z možností ušetření nemalých peněz je zabezpečení zařízení pomocí ochranného skla, folie nebo ochranného krytu. Ptali jsme se strategického ředitele společnosti BLUEO EU DISTRIBUTION, s.r.o. Radka Grima, jak to vlastně všechno funguje.

Jsou skla Gorilla Type na českém trhu úplnou novinkou?

Ano, stejně tak jako celá značka BLUEO, která vstoupila na český trh teprve v květnu letošního roku. (2019, pozn. red.)

Jaké plány o očekávání má společnost BLUEO na českém trhu?

BLUEO EU DISTRIBUTION, s.r.o. získala oficiální zastoupení pro Českou republiku teprve nedávno, nicméně již za velmi krátkou dobu máme na naše skla velmi silné a pozitivní ohlasy. Vzhledem k tomu, že BLUEO dodává ochranná skla již řadu let do ostatních zemí Evropské unie, čerpáme z bohaté studnice zkušeností a můžeme proto říct, že BLUEO je vždy špičkou v ochraně displejů mobilních zařízení.

BLUEO EU DISTRIBUTION, s.r.o. jako jediná společnost získala výhradní zastoupení pro prodej a distribuci v České republice a na Slovensku. Např. v Německu se v současné době nejvíce prodávají ochranná skla s funkcí Anti- Peep, pomocí kterých už pod úhlem 30 stupňů není vidět na obrazovku. Naproti tomu v Maďarsku si zákazníci nejvíce oblíbili skla s funkcí Anti-Blue, která chrání zdraví vašeho zraku prostřednictvím redukce škodlivého modrého světla z obrazovky.

To jsme ale trochu odbočili. Naším cílem je do konce roku uzavřít další partnerské smlouvy s největšími distributory a prodejci příslušenství pro mobilní telefony, tablety a chytré hodinky. 

Co můžete vašim potenciálním obchodním partnerům nabídnout?

Pro naše prodejní partnery máme připravené podpůrné a propagační materiály. Dodáváme do obchodů naše stylové gorilí figuríny, každý z prodejců má možnost vlastnit speciální knihu obsahující portfolio Gorilla skel a také profesionální protiskluzovou silokonovou podložku pro bezchybnou aplikaci na prodejně. Velmi jednoduše má každý obchod možnost ukázat zákazníkovi jednotlivá skla, aniž by musel rozbalovat jednotlivé krabičky – zákazník si tak může skla sám osahat a vyzkoušet. Obrovským plusem pro každou maloobchodní prodejnu bude množnost vlastnit speciální protiprachový box o velmi komfortních rozměrech, který pomůže zamezit vniknutí prachu pod sklo při nalepování. Tento speciální box nebude dostupný pro koncové spotřebitele, budou si jej moci zakoupit pouze naši B2B partneři.

Čím se vaše skla tolik liší od ostatních, běžně dostupných na našem trhu?

Důvodů je celá řada. Jedním z nich je to, že společnost BLUEO se jako jediná specializuje výhradně na tvrzená skla, a to nejen na zařízení Apple iPhone, ale i další zařízení společnosti Apple Inc. Mezi nimi je mimo telefonů také celá škála tabletů iPad, ať už z rodiny Air či Mini nebo Pro, a také chytrých hodinek Apple Watch od 38 do 44 mm. Prodáváme skvělá skla na 1. až 5. generaci hodinek. Současně naše produkty chrání mobilní zařízení uživatelů vlastnících telefony od značek Samsung, Xiaomi a Huawei. S pomocí speciální aplikační šablony si zvládne sklo nalepit opravdu každý.

Toto jsou jen jedny z předních výhod společnosti BLUEO, která mimo jiné cílí na to, aby instalace tvrzeného skla byla pro uživatele skutečně velmi jednoduchá. Samozřejmostí, se kterou zanechává konkurenci daleko za sebou, je vysoce pokročilá technologie výroby skel, která se netříští, nezanechávají mastnotu ani otisky prstů na svém povrchu, jsou voděvzdorná a v každém aspektu vlastností o třídu výš než ostatní. Jinými slovy: tvrzená skla značky BLUEO jsou v současnosti jedny z nejkvalitnějších skel na českém i zahraničním trhu. Troufám si říci, že naše tvrzená skla pro Apple Watch patří mezi to nejlepší na našem trh.

Kde a jakým způsobem si může zákazník vaše ochranné sklo pořídit?

V tuto chvíli stále naskladňujeme další produkty na náš centrální sklad pro ČR. Nicméně už teď si nejoblíbenější modely mohou zákazníci objednávat na našem ofociálním e-shopu www.gorillaglass.cz.

Máte i kamennou prodejnu?

BLUEO nemá kamennou prodejnu a ani to v současné době není v plánu. Do velké míry bude prodeje řízen prostřednicvtím našich obchodních partnerů. Už teď si můžete první skla osobně zakoupit na několika pražských a brněnských pobočkách s příslušenstvím pro mobilní zařízení. Od poloviny srpna jsme spustili i B2B partnerský program pro velkoobchodní a maloobchodní zákazníky – kontaktní informace jsou dostupné na našich stránkách www.blueo.cz.

Kolik u vás za takové sklo zákazník zaplatí?

Ceny máme škálované podle modelu zařízení. Pravidlem u nás zůstává, že všechny druhy skel např. na iPhone XS jsou ve stejné cenové kategorii. Maloobchodní ceny pro spotřebitele začínají na 290 Kč, což je cena dvou kusů ochranných sklíček na čočku fotoaparátu telefonu iPhone X. Ceny ochranných skel pro nejdražší a nejmodernější zařízení končí na necelé tisícikoruně.

Co je obsahem balení?

V běžném balení kromě ochranného skla zákazník obdrží ještě i stylovou gorilí samolepku, ochrannou folii na zadní stranu telefonu, čisticí prostředy a lešticí hadříky a u některých modelů i dříve zmiňovanou šablonu pro přesnou aplikaci ochranného skla, což osobně považuji za jeden z největších benefitů. Vše je velmi úhledně a jednoduše uspořádáno a kvalitně zabaleno v designovém gorilím obalu.

Takže si zákazník sklo nalepí sám?

Jak bylo již řečeno, aplikace skla je velice jednoduchá a zvládne ji opravdu každý, komu se alespoň netřesou ruce. Pokud se i přesto zákazník rozhodne pro aplikaci od profesionála, může si nechat sklo nalepit v kamenných prodejnách ze sítě našich prodejních partnerů.

Komu byste tedy na závěr našeho povídání svá skla doporučil?

Určitě všem uživatelům moderních mobilních telefonů, tabletů a hodinek, kteří stojí o to, aby jejich chytré zařízení bylo chytře chráněno nejlepší dostupnou technologií tvrzených skel. Jestli chcete udělat radost sobě, své peněžence a nebo někomu, na kom vám velmi záleží, zvažte nákup toho posledního tvrzeného skla, které kdy bude váš telefon, chytré hodinky nebo tablet potřebovat.

Dnes nejčtenější

.