Zavřít reklamu

Co pro vás znamenají sny? Je to něco, co je vám úplně jedno, nebo je to něco, díky čemuž jdete den co den dopředu? Pro mě osobně jsou sny tím, co mě nutí vstávat den co den za tmy a chodit spát pozdě v noci. Podle mě jsou sny tím nejkrásnějším, co v životě máme, tím, co nás pohání dopředu. Kdybychom neměli sny, mohli bychom se na vše vykašlat a prostě ten náš život nějak dožít. Ale jsou to právě sny, které nás nutí jít dopředu a dělat vše pro to, abychom si je plnili. Když jsem zakládal LsA, měl jsem jeden sen – dotáhnout to s ním hodně daleko. V té době jsem netušil, co to vlastně znamená.

Pamatuji si, jak jsme oslavovali pár tisíc návštěv za měsíc. Byl jsem u toho, když jsme překonali sto tisíc návštěv za měsíc, pak sto tisíc unikátních návštěvníků za měsíc a tak dále. Co to znamená dotáhnout daleko jsem však věděl až v minulém roce. Tehdy jsem si začal pohrávat s myšlenkou, že bych chtěl, aby LsA navštívilo více než 1 milion reálných návštěvníků za měsíc, tedy více než milion unikátních lidí. Vím, píšeme jen o Applu – vím, ono to asi nepůjde – vím, je to nesmysl – vím, proč by nás četlo tolik lidí – vím.

Ale je to sen, který jsem nesnil pouze já, ale celý náš tým. Všichni, kteří se podílí na LsA, byli odhodláni od začátku roku udělat maximum pro to, abychom si tento sen mohli splnit. Všichni do jednoho dřeli na 120% a mě nezbývá, než jim z celého srdce poděkovat! Nikdo z lidí, kteří dokázali dosáhnout tohoto výsledku, nikdy neřešil, co jak dělají ostatní, nikdy v životě neměl potřebu řešit někoho jiného než jen a pouze nás a naše výsledky. Díky tomu se povedlo něco, co jsem si před 8 lety, kdy LsA vzniklo, nedokázal představit ani ve snu.

Díky neskutečné snaze všech, kteří se na LsA podílejí, nás totiž během října 2019 navštívilo neuvěřitelných 1 097 000 reálných uživatelů dle auditovaného měření Netmonitor. Výsledky z Netmonitoru jsou dostupné online přímo na netmonitor.cz, kde se na ně můžete sami podívat. Poděkování patří nejen neskutečnému týmu, ale také vám všem, kteří tento článek nyní čtete! Jste to právě vy, díky kterým jsme si mohli splnit další sen a jsme vám za to nesmírně vděčni!

Netmonitor_rijen_LsA

 

Dnes nejčtenější

.