Zavřít reklamu

Do startu nové streamovací služby TV+ zbývají poslední desítky hodin. Natěšenost Applu, ale i jeho uživatelů tak logicky roste do nezměřitelných výšin. Jablečná společnost se jí však přesto snaží ještě více rozdmýchat, k čemuž použila nyní krátký “dokument” ze zákulisí seriálu See, který by měl být jedním z hlavních lákadel novinky. 

Seriál See má být post-apokalyptickým dramatem o přeživších virové nákazy, která zdecimovala svět. Ti, kteří přežili, jsou jí však též do jisté míry poznamenaní – přišli totiž kvůli ní o zrak. Jejich životy se tak ani za mák nepodobají těm, které žijeme my nyní, nýbrž spíše kmenové kultuře. Hlavním hrdinou seriálu bude Jason Momoa, který ztvární Babu Vosse – vůdce kmenu a hlavně pak otce dvojčat, která se narodí se zdravým zrakem, což může změnit (a zřejmě změní) zažité pořádky.

Poměrně zajímavé je, že zatímco první kritici nejsou z počinu tak úplně paf, přední představitelé Applu se spolu s herci ze seriálu shodují na tom, že se jedná o epickou podívanou, která může bez problému konkurovat Hře o trůny. Momoa se pak nechal dokonce slyšet, že je See nejlepší věcí, ve které kdy hrál, což je od člověka, který se objevil třeba i v Aquamanovi, jenž sbíral jedno ocenění za druhým, skutečně silné prohlášení. 

Jak moc kvalitní seriál See bude se dozvíme částečně už zítra, kdy bude k dispozici minimálně jedna jeho epizoda k dispozici. Nezbývá než doufat, že tedy bude stát ve všech směrech skutečně za to a my si jej budeme užívat plnými doušky.  Jasné však je, že Apple mu věří, jelikož pro něj začal už chystat druhou sérii.

Dnes nejčtenější

.