Zavřít reklamu

Během letošního roku jsme postupně aktualizovali design magazínu, Apple bazaru a nyní jsme vše dokončili aktualizací diskusního fóra. Stejně jako v případě magazínu a bazaru se nejedná ani u fóra o pouhou designovou změnu. Přešli jsme na nový, odlehčený systém, který je výrazně rychlejší než dříve používané řešení. Celé fórum je nyní více přizpůsobeno pro běžné uživatele, na které musíme myslet především.

Celkově se nám diskusní fóra s nutností používat bb tagy zdají v dnešní době poměrně zastaralým a neohrabaným řešením. Snažili jsme se proto celé fórum co nejvíce zjednodušit a dát jej do podoby, ve které se vyznají i uživatelé, jenž fóra běžně nepoužívají.

Pokud máte nějaký dotaz nebo si chcete jen zadiskutovat s ostatními, není nutné se registrovat ani složitě vyplňovat profil a cokoli nastavovat. Stačí zkrátka přijít na fórum, zadat své jméno a položit dotaz nebo vyvolat diskusi. Samozřejmě v případě, kdy si chcete svůj profil založit, máte možnost. Je však pouze na vašem uvážení, zda se chcete registrovat nebo zkrátka jen přijít a diskutovat.

Příspěvky se navíc objeví okamžitě po jejich přidání, bez nutnosti čekat na jejich schválení. Celé fórum je nově přizpůsobeno designu zbytku LsA a samozřejmě nabízí také Dark Mode. Pevně věříme, že se vám fórum bude líbit a diskuse s ostatními uživateli bude co nejpříjemnější. Pokud chcete fórum vyzkoušet, stačí přejít na následující odkaz Apple Fórum.

Apple forum

Dnes nejčtenější

.