Zavřít reklamu

Nike před několika hodinami vydal aktualizaci své aplikace Nike Run Club pro Apple Watch. Kromě klasických oprav chyb a dalších malých vylepšení jsme se dočkali jedné podstatné novinky – Nike Run Club je nově k dispozici jako samostatná aplikace v rámci App Storu pro jablečné hodinky. Samotný Nike tuto novinku vyzdvihuje větou „užívejte si všechny funkce NRC na Apple Watch bez nutností využití vašeho telefonu.“ Je skvělé vidět, že se různé společnosti postupně adaptují na nový operační systém watchOS 6, který přišel s individuálním App Storem pro Apple Watch.

Abyste si mohli Nike Run Club stáhnout, tak stačí na vašich Apple Watch otevřít aplikaci App Store, a zde poté aplikaci vyhledat. Samozřejmě je nutné, jak už jsem zmínil, abyste měli hodinky aktualizované na watchOS 6. Pokud nejste fanoušky malého displeje, například kvůli toho, že máte velké prsty, tak si App Store pro jablečné hodinky můžete zobrazit i na vašem iPhonu – stačí otevřít aplikaci Watch a v pravém dolním rohu zvolit možnost App Store. Nike Run Club na Apple Watch přináší úplně odlišnou zkušenost, než na iPhonu. Jakmile prvně otevřete NRC, tak se vás aplikace zeptá na základní informace o vašem zdraví a aktivitě. Poté samozřejmě bude nutné, abyste aplikaci povolili přístup k polohovým údajům.

Jakmile si celým nastavovacím procesem projdete, tak získáte naprosto samostatnou a odlišnou aplikaci oproti NRC na iPhonu. Jak už jsem jednou zmínil, tak možnost vytváření aplikací speciálně pro Apple Watch vznikla ve watchOS 6. Ve včerejších večerních hodinách Apple vydal watchOS 6.1. Tato nová verze přinesla opravy chyb a bugů, společně s podporou pro Apple Watch Series 1 a 2. To znamená, že nově si mohou uživatelé Apple Watch Series 1 a 2 nainstalovat watchOS 6 vůbec poprvé, čímž získají také přístup k samostatnému App Storu a k aplikaci NRC. Nike Run Club si můžete stáhnout zdarma z App Storu pomocí tohoto odkazu.

Dnes nejčtenější

.