Zavřít reklamu

Vsadím se, že alespoň jednu z aplikací impéria Marka Zuckerberga – tedy Messenger, WhatsApp, Instagram, či Facebook – bych našel v telefonu většiny z vás. Momentálně patří mezi nejpopulárnější sociální síť Instagram a v rámci chatování je to Messenger, avšak samozřejmě i Facebook má neustále svou popularitu. Získal si ji mimo jiné tím, že do ní integroval Marketplace, což se dá považovat jako jakýsi „facebookový bazar“. Osobně mám stále aplikaci Facebook v iPhonu jen kvůli Marketplace, jinak už bych ji nejspíše nadobro odinstaloval. Věděli jste ale, že spodní lišta, díky které se můžete nejen do Marketplace přesunout, jde upravit podle vašich potřeb? Pojďme se společně v tomto návodu podívat, jak na to.

Jak na iPhonu v aplikaci Facebook odstranit ikony ze spodní lišty

Na vašem iPhonu, popřípadě na iPadu, si otevřete aplikaci Facebook. Jakmile se aplikace načte, tak podržte prst na ikoně ve spodní liště, kterou chcete spravovat. Po podržení prstu se zobrazí dvě možnosti – buď můžete ikonu ihned odebrat z panelu zástupců, anebo u ní můžete vypnout tečky zobrazující počet upozornění. Pro odebrání už poté jen stačí potvrdit notifikaci tlačítkem Odebrat.

[Aktualizováno]: Pokud se vám podařilo omylem odstranit nějakou ikonu ze spodní lišty, tak ji můžete vrátit zpět. Stačí, když v aplikaci Facebook v pravém dolním rohu rozkliknete ikonu tří čar, a poté sjedete níže k sekci Nastavení a soukromí a rozkliknete možnost Nastavení. Zde poté opět sjeďte níže a u kategorie Zástupci klepněte na možnost Panel zástupců. Zde už si můžete jednoduše zvolit, kterou ikonu chcete vrátit zpět.

Dnes nejčtenější

.