Zavřít reklamu

Pokud se v současnosti rozhodnete pro nákup Magic Keyboard či Magic Trackpadu, máte na výběr jen ze dvou barevných variant – konkrétně bílé a vesmírně šedé. Již brzy bychom se však měli dočkat příchodu další, neméně povedené barevné varianty těchto populárních periferií. Upozorňuje na to alespoň vývojář Steve Troughton-Smith.

Steve se na svém Twitteru pochlubil trojicí snímků zachycujících novou barevnou variantu Magic Keyboard a Magic Trackpadu, která je jakousi kombinací nynější bílé a vesmírně šedé. Hliníkové šasi novinek je totiž světlé stejně jako v případě bílých periferií, avšak klávesy u Keyboard či dotyková plocha u Trackpadu je tmavě šedá až černá, stejně jako v případě vesmírně šedé varianty. Novou barevnou kombinaci, kterou mimochodem Apple už ukázal na letošní WWDC, avšak bez jakéhokoliv povšimnutí, vytvořil Apple velmi pravděpodobně primárně pro novou generaci Maců Pro a XDR Display Pro kvůli snaze co nejlepšího sladění celého setu. 

Je vcelku pravděpodobné, že se Apple stejně jako v případě vesmírně šedých periferií představených spolu s iMacem Pro rozhodne rozhodne alespoň ze začátku novou barevnou variantu Keyboard a Trackpadu dodávat exkluzivně k Macům Pro a až po pár měsících jí zpřístupní i k samostatnému nákupu. Pokud se tak stane, dá se očekávat překupnická smršť na různých zahraničních prodejních portálech, kde se budou “exkluzivní” kousky prodávat za horentní sumy až do doby, než je Apple začne prodávat samostatně. Jasno však budeme v tomto směru mít až po spuštění prodejů Maců Pro. 

Dnes nejčtenější

.