Zavřít reklamu

Do spuštění nové videostreamovací platformy TV+ zbývají necelé čtyři dny. Natěšenost nejednoho filmového či seriálového fanouška, který je zároveň příznivcem Applu, proto právem graduje. Svůj podíl na tom mají i první střípky informací o pořadech, které budou dostupné hned od spuštění služby. Některé z nich si totiž již odbyly premiéru v amerických kinech, kde je zhlédli především novináři či jiní Applem zvolení diváci. Díky těm jsme se dozvěděli například to, že zprávy z předešlých týdnů o zákazu sexu, nahoty, násilí či nadávek jsou podle všeho nepravdivé. 

O striktních pravidlech pro filmy a seriály Applu se v minulosti hovořilo skutečně nahlas, přičemž podle mnohých by právě tato pravidla službu velmi pravděpodobně pohřbila. Vždyť právě sex, násilí a vulgarity jsou pro mnohé filmy a seriály alfou a omegou, na které staví a hlavně, která baví. Jejích absence by se tudíž na TV+ zřejmě projevila. Nicméně filmový recenzent Sigmund Judge ze screentimes.net, který byl pozván na premiéru pilotní epizody seriálu See, se nechal slyšet, že o sexuální či násilné scény v tomto seriálu nouze není a tudíž je jasné, že se těchto témat Apple nezalekl a ve službě budou dostupná. Dle jeho slov je minimálně v See hned od počátku několik skutečně brutálních bojových scén spolu se scénami sexuálními, které však zapadají do celkové zápletky a možná i proto nepůsobí nikterak kýčovitě. Nicméně vzhledem k tomu, jak často se sex a násilí v první epizodě See vyskytuje, si například ve Velké Británii vysloužila “nálepku” 15+, tedy doporučení, aby jej sledovali diváci starší 15 let. Některé epizody pak budou dokonce doporučovány až od 18 let. Zřejmě je tedy skutečně na co se těšit. 

To v The Morning Show si sice sex či násilí zřejmě neužijeme (minimálně tedy v první epizodě, která si již svou premiéru také odbyla), zato však nebude nouze o tvrdé nadávky – tedy o další z věcí, kterou měl podle některých zdrojů Apple ve svých pořadech striktně odmítat. Je tedy více než jasné, že si Apple chuť lidí sledovat do jisté míry kontroverzní témata dokonale uvědomuje a hodlá jim je naservírovat také. Možná i díky tomu očekávají mnozí analytici od TV+ slušný úspěch, který by se měl zvětšovat s přibývajícími seriály. Zda se prognózy naplní či nikoliv však ukáže až čas, který začne službě běžet už od 1. listopadu. 

Dnes nejčtenější

.